Tietoa meistä

Axel Hernborg

Tämä nettisivu perustettiin minun Axel Hernborg:in myötä 2014 vuoden alussa. Idea nettisivulle sai alkunsa Milano reissun jälkeen jolloin jatkuvasti hain hyviä ja monipuolisia artikkeleita mitä kaupungissa voi tehdä. Aluksi sivun nimi oli vadkanmangöra.se ja tämä oli suunnattu ainoastaan ruotsalaiselle markkinalle.

Noin vuoden vadkanmangöra.se toiminnan jälkeen sivun nimi muuttui tripwise.se. Se oli tämän nimenvaihdon yhteydessä kun nettisivulla alettiin julkaisemaan alennuksia ja alennuskoodeja artikkeleiden lisäksi eri matkustustoimijoiden myötä niin kuin matkatoimistot, lentoyhtiöt ja hotellit. Tämän alennussegmentin myötä lisääntyi liikenne sivuilla entisestään ja myös vähittäismyynti tarjouksia ja alennuksia alettiin listaamaan sivulla.

Kun tripwise.se oli ollut aktiivinen noin vuoden otin seuraavan askeleen ja suuntasin Norjan markkinoille tingagjore.com sivulla. Vain kuukaudessa oli suurin osa tripwise.com sivulta käännetty norjan kielelle ja julkaistu uudelle norjalaiselle sivulle. Liikenne lisääntyi nopeasti tingagjore.com sivulla ja parin kuukauden jälkeen jatkoin kääntämistä myös muille kielille. Vuoden 2016 aikana aukesi nettisivuja jotka oli suunnattuja Tanskan (atlave.dk), Suomen (matkat365.fi), Alankomaiden (reiziger365.nl), Saksan (reisende365.de), Ranskan (voyage365.fr), Iso-Britannian (traveller365.co.ul), Puolan (podroznik365.pl), ja Italian (traveller365.it) markkinoille.

Näitä 10 maakohtaista nettisivua pidettiin auki noin 3 vuotta, toukokuuhun 2019 sakka, Silloin päätin yhdistää kaikki sivut yhteen suureen kansainväliseen ’’.com’’ sivustoon. Syy yhdistämiseen oli että maiden hallinnoiminen helpottuisi sekä siksi että markkinointi olisi hyödyllisempää yhden tavaramerkin alla. Tästä tavaramerkistä tuli tripplo.com. Tänään sivustolla löytyy sisältöä joka on suunnattu tiettyä maata kohti oman kategorian alla tripplo.com sivustolla. Ruotsi tripplo.se/, Tanska tripplo.dk/, Iso-Britannia tripplo.co.uk/ jne. Yhdistymishetkellä vuonna 2019, Tripplo.com kohdisti toimintansa yhteensä 10 maahan. Vuoden 2021 alussa Italian ja Puolan osastot suljettiin. Tämä tehtiin, jotta voitaisiin keskittyä paremmin ja käyttää enemmän aikaa pienemmälle markkinamäärälle. Siksi Tripplo.com kohdistaa nykyään toimintansa kahdeksaan maahan: Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Norjaan, Saksaan, Iso-Britanniaan, Alankomaihin ja Ranskaan.

Tripplo aikajana infografiikka

Alennuskoodit ja alennukset

Alennuskoodit sekä alennukset jotka julkaistaan tripplo.com sivulla tulevat suoraan niiltä yhtiöiltä jotka ovat listattuna. Normaalisti alennuskoodit jaetaan yhteistyöverkostojen kautta joihin yhtiöt ovat liitettynä. Yritämme jatkuvasti taata että alennuskoodit toimivat ja ovat ajankohtaisia mutta varautukaa siihen että joskus olemme saattaneet missata poistaa tai päivittää alennuskoodeja. Määrä alennuskoodeja joita löytyy tripplo.com sivulla vaihtelee jatkuvasti. Useimmiten tämä johtuu sesongista. Syksyllä, Black Fridayn sekä joulun aikoihin alennuskoodeja on paljon samalla kun vuoden alussa sekä kesällä näitä saattaa olla vähemmän.

Matkustusvinkit

Tavoite artikkeleiden sekä sisällön kanssa jota julkaistaan triplolla on kerätä yhteen pienet sekä suuret nähtävyydet suosituimmista turistikaupungeista maailmalla, mutta myös jakaa vinkkejä ja muuta informaatiota siitä miten voidaan säästää rahaa ja tehdä matkustamisesta helpompaa.

Tämän sivuston omistaa ja ylläpitää Rank High AB.

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK