Päivitetty 27 marraskuun, 2023

Axel Hernborg

Marraskuu on kuukausi, jolloin Suomen sää muuttuu entistä viileämmäksi ja pimeämmäksi. Sen sijaan, että antaisit syksyn harmaiden päivien hillitä matkakuumettasi, voit hyödyntää lukuisia upeita matkatarjouksia. Olemme koonneet kattavan luettelon parhaista tarjouksista marraskuulle 2023 suomalaisille matkailijoille. Olitpa sitten unelmoinut auringosta ja lämmöstä, rentouttavasta mökkilomasta tai jännittävästä kaupunkiseikkailusta, meillä on jotain jokaiselle. Sukella mukaan matkailumaailman houkutteleviin mahdollisuuksiin!

Olemme koonneet matkat tarjoukset kuuteen eri luokkaan. Näihin luokkiin kuuluvat:

 • Aurinkoiset lentoseikkailut
 • Joustavat automatkat
 • Luontolomat ja mökkimatkat
 • Viime hetken seikkailut
 • Meriseikkailut
 • Edulliset majoitukset

Tutustutaan nyt näihin luokkiin ja niiden jännittäviin tarjouksiin.

1. Aurinkoiset lentoseikkailut

Mixx Travel – Black Week -alennukset

Mixx Travel Black Friday

Auringon ja lämmön kaipaajille Mixx Travel on täydellinen ratkaisu. Black Weekin aikana he tarjoavat uskomattomia alennuksia, jotka tekevät seuraavasta matkastasi edullisen ja ikimuistoisen kokemuksen. Haaveilitpa sitten rentouttavasta rantalomasta tai seikkailullisesta kaupunkitutkimuksesta, Mixx Travel tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin.

Tarjouksen yksityiskohdat:

 • Matkatoimisto: Mixx Travel.
 • Tarjous: Black Week -alennukset jännittäviin kohteisiin.
 • Mahdollisuudet: Tutustu edullisiin matkoihin ja täytä aurinkoiset matkaunelmasi.

Mixx Travel on vakiinnuttanut asemansa edullista ja jännittävää seikkailua etsivien matkailijoiden luotettavana kumppanina. Black Week -alennusten ansiosta matkastasi tulee entistäkin edullisempi, mikä avaa mahdollisuuksia tutustua kauniisiin rantoihin, vilkkaisiin kaupunkeihin tai historiallisiin kohteisiin.

Huom:

 • Monipuolisuus: Halusitpa sitten rentoutua syrjäisellä rannalla tai tutustua kaupungin kulttuuriaarteisiin, Mixx Travelilla on täydellinen tarjous juuri sinulle.
 • Joustavuus: Hyödynnä Black Week -alennukset ja räätälöi matkasi ja sovita se toiveidesi mukaiseksi.

Varmista, ettet jää paitsi Mixx Travelin Black Week -tarjouksista, jotta voit tehdä aurinkoisista matkaunelmistasi totta. Käy heidän verkkosivuillaan ja anna seikkailun alkaa uskomattomien alennusten ja odottamattomien mahdollisuuksien myötä!

Norwegian – Black Week

Norwegian black week
Tämän vuoden Black Weekin aikana Norwegian tarjoaa jopa 30 prosentin alennuksen kaikkiin kohteisiinsa. Nyt on täydellinen aika tutustua niiden valikoimaan ja varata lennot edulliseen hintaan. Älä myöhästy, sillä tarjoukset päättyvät maanantaina 27. marraskuuta klo 23:59.

Black Week -tarjousten edut:

 • Jopa 30 %:n alennus: Norwegian tarjoaa mahtavia alennuksia, joiden avulla voit säästää jopa 30 % lennoista kaikkiin kohteisiin.
 • Laaja matkustusaika: Kampanja on voimassa 4. joulukuuta 2023 ja 15. kesäkuuta 2024 välisenä aikana, joten voit suunnitella seuraavan seikkailusi joustavasti.
 • Kampanjakoodi BLACKWEEK23: Käytä kampanjakoodia BLACKWEEK23 varauksen yhteydessä hyödyntääksesi alennuksen.

Tärkeää huomioida:

 • Rajoitettu määrä paikkoja: Tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, ja paikkoja on saatavilla rajoitettu määrä. Varaa lentosi hyvissä ajoin etukäteen varmistaaksesi parhaat hinnat.

Norwegian tekee unelmiesi matkasta edullisen Black Week -tarjouksillaan. Tutustu kohteisiin, käytä kampanjakoodia BLACKWEEK23 ja varaa lentosi ennen tarjouksen päättymistä. Lähde seuraavaan seikkailuun Norwegianin kanssa!

Air Baltic – GREEN SALE -KAMPANJA

Air Baltic Green Sale
Vain 30.11. asti voit hyödyntää uskomatonta Black Fridayn GREEN SALE -kampanjaamme ja lunastaa tarjousliput kaikille airBalticin lennoille joulukuusta ensi syksyyn asti.

AirBaltic on julkaissut ensimmäisenä omat lentotarjouksensa, jotka ovat voimassa myös BLACK FRIDAY GREEN SALE -kampanjamme ajan. Matkustusaika näille tarjouksille on joulukuusta ensi vuoden syksyyn asti.

Halvin tarjous on AirBalticin kotikentälle Riikaan, hintaan 45 € yhteen suuntaan tai 65 € meno-paluu. Lisäksi voit matkustaa edestakaisin Dubaihin halvimmillaan 399 €.

Huom:

 • Varausaika: Alkaen 14.11.2023 Asti 30.11.2023
 • Matkustusaika: Alkaen 11.12.2023 Asti 30.09.2024

Muista hyödyntää tarjouksemme ennen niiden päättymistä 30.11. ja varaa unelmiesi matka edulliseen hintaan!

2. Joustavat automatkat

Avis Preferred – Liity jäseneksi ja säästä:

Avis preferred
Matkustajille, jotka arvostavat vapautta tutkia maailmaa omatoimisesti, Avis Preferred on paras valinta. Liittymällä Avis Preferredin jäseneksi avautuu sinulle maailma täynnä ainutlaatuisia etuja ja mahdollisuus luoda oma seikkailusi. Jäsenyyden myötä saat paitsi etuoikeutetut edut myös runsaan 15 euron alennuksen jokaisesta seuraavasta vuokrauksesta, mikä tekee jokaisesta matkasta entistäkin edullisemman.

Avis Preferred -jäsenyyden edut:

 • Eksklusiiviset edut: Jäsenenä saat ensisijaisen nouto- ja palautuspalvelun, mikä säästää arvokasta aikaa ja tarjoaa sujuvamman vuokrauskokemuksen.
 • 15 € alennus: Toisen vuokrauksen jälkeen saat 15 euron alennuksen joka kerta, mikä tekee autonvuokrauksesta edullisemman ja antaa sinulle lisäkannustimen jatkaa seikkailua.
 • Joustavuus: Koe täydellinen joustavuus vuokra-auton kanssa ja räätälöi matkasi omien mieltymystesi ja aikataulusi mukaan.

Avis Preferrediin kuuluminen tarkoittaa, ettet vuokraa vain autoa, vaan investoit mukavaan ja räätälöityyn matkaan. Suunnittelitpa sitten viikonloppuretkeä tai pidempää matkaa, Avis Preferred antaa sinulle välineet tehdä matkastasi ikimuistoisen.

Huom:

 • Jäsenyys: Liity Avis Preferred -jäseneksi saadaksesi nämä yksinoikeudella tarjotut edut ja nauttiaksesi sujuvammasta ja edullisemmasta vuokrauskokemuksesta.
 • Vapaus tutkia: Anna itsellesi vapaus tutkia maailmaa omilla ehdoillasi ja anna jokaisen tien olla osa seikkailuasi.

Ota matkustaminen haltuun ja anna Avis Preferredin olla kumppanisi matkalla jännittäviin kohteisiin ja uusiin kokemuksiin!

3. Luontolomat ja mökkimatkat

Syksy Scandicissa – Ilmainen majoitus lapsille:

Scandic tarjoaa rentouttavaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille upean tilaisuuden “Syksy Scandicissa” -kampanjan aikana. Tämä erikoistarjous luo perheille täydelliset puitteet rentoutua ja nauttia syksyn viehätyksestä jossakin Scandicin monista majoituspaikoista ympäri maata.

“Syksy Scandicissa” -kampanjan edut:

 • Ilmainen majoitus lapsille: Tämän kampanjan aikana enintään 12-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi aikuisen huoneessa, mikä tekee majoituksesta entistäkin edullisemman ja helpommin lähestyttävän perheille.
 • Muita perhe-etuuksia: Teinihuone oman huoneesi läheisyydessä 65 € (saatavuuden mukaan). Perheen tassukaverit lomailevat lisähintaan 20 €/yö.
 • Syksyn viehätys: Nauti syksyn lumosta Scandicissa. Olipa kyse sitten luonnon tutkimisesta, rentoutumisesta lomakeskuksen alueella tai paikallisiin nähtävyyksiin tutustumisesta, koko perheelle on tarjolla jotakin.

Huom:

 • Rajoitettu saatavuus: Tarjous on saatavuuden mukaan, joten on suositeltavaa varata majoitus etukäteen, jotta voit varmistaa paikkasi ja hyödyntää täysin lasten ilmaisen majoituksen. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.
 • Rajoitettu majoitusaika: Majoitusaika on rajoitettu välillä 14.12.–7.4.2024. Varaa majoituksesi viimeistään 29.11. mennessä. Majoittua voit lähes 270 hotellissa Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Puolassa sekä valituissa hotelleissa Norjassa ja Tanskassa. Mukana ovat myös kylpylähotellit Suomessa.

Syksy Scandicissa luo täydelliset puitteet muistojen tekemiseen yhdessä perheen kesken. Anna koko perheelle tauko arjesta ja nauti syksyn viehätyksestä yhdessä Ruotsin suosituimmista hotelliketjuista. Varaa lomasi jo tänään ja luo perheystävällinen pakomatka!

Koskisydän – Black Week-tarjoukset

Koskisydan black week
Koskisydän tarjoaa houkuttelevia majoitustarjouksia, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman ympärivuotisessa kohteessaan. Sijaitessaan hyvien kulkuyhteyksien päässä ja ympäröivänä historiallisesti merkittävässä ympäristössä, Koskisydän tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luontokokemuksia, aktiviteetteja ja rauhallista ympäristöä.

Majoitustarjoukset toukokuun loppuun saakka!

 1. Aamiainen & Majoitus
 • Alk. 129€/ 2 yötä / 2hh
 • Sisältää majoituksen ja herkulliset aamiaiset.
 1. Hemmotteluloma
 • 350€ / 2 yötä / 2hh
 • Sisältää majoituksen, aamiaiset, yhden herkullisen 3-ruokalajin illallisen kahdelle sekä Private Day Span 1,5h kerran vierailun aikana.
 1. Elämysloma
 • 290€ / 2 yötä / 2hh
 • Sisältää majoituksen, aamiaiset, yhden 3-ruokalajin illallisen kahdelle sekä mahdollisuuden valita yksi vapaavalintainen aktiviteetti kahdelle.

Nämä tarjoukset ovat voimassa 2-hengen varauksiin toukokuun loppuun saakka. Koe Koskisydämen kauneus ja historiallinen tunnelma nauttien samalla monipuolisista majoitusvaihtoehdoista ja aktiviteeteista. Varaa lomasi nyt ja anna itsellesi mahdollisuus uppoutua luonnonkauniiseen ympäristöön tämän ainutlaatuisen tarjouksen avulla!

4. Viime hetken seikkailut

Sembo – Viime hetken tarjoukset

Sembo alennus
Viime hetken tarjouksilla on lumoava voima, ja Sembo vie tämän taikuuden uudelle tasolle. Sembon avulla viime hetken matkoista tulee entistäkin houkuttelevampia, ja ne tarjoavat loistavia mahdollisuuksia niille, jotka etsivät spontaaneja seikkailuja edulliseen hintaan.

Sembon viime hetken tarjousten edut:

 • Yövy 2 yötä, maksa 1: Sembo tekee yöpymisestäsi entistäkin edullisemman tarjoamalla “Yövy 2 yötä, maksa 1” -kampanjan. Näin matkustajat voivat pidentää seikkailua rikkomatta pankkia.
 • Uskomattomat kohteet: Sembo vie sinut uskomattomiin kohteisiin ympäri maailmaa. Aurinkoisista rannoista kulttuurihelmiin, jokaiselle matkailijalle löytyy jotakin.
 • Budjettiystävälliset hinnat: Löydä kahden hengen matkoja alle 7 000 punnalla kohteisiin kuten Turkkiin. Sembo antaa matkustajille mahdollisuuden kokea eksoottisia kohteita edulliseen hintaan.

Huom:

 • Spontaanius palkitaan: Niille, jotka ovat valmiita olemaan spontaaneja ja antamaan itselleen mahdollisuuden kokea jotain uutta, Sembo on täydellinen valinta.
 • Rajoitettu määrä paikkoja: Tarjouksia on saatavilla rajoitettu määrä, joten on suositeltavaa toimia nopeasti, jotta voit varmistaa paikkasi tähän edulliseen hintaan.

Sembo luo spontaaneille matkailijoille mahdollisuuksia tutustua maailmaan edulliseen hintaan. Ole seikkailunhaluinen matkailija ja anna Sembon opastaa sinut viime hetken taikaan. Varaa matkasi jo tänään ja anna itsellesi mahdollisuus luoda muistoja, jotka kestävät koko elämän!

TUI – Black Friday -tarjoukset

Tui Black Weekend
TUIn odotetut Black Friday -tarjoukset ovat nyt vihdoin täällä, tarjoten ainutlaatuisia mahdollisuuksia suunnitella unelmalomaa talvelle ja kesälle. Tältä sivulta löydät kaikki houkuttelevat tarjoukset, jotka ovat voimassa maanantaihin, 27.11.2023, saakka. On kuitenkin tärkeää huomata, että osa näistä tarjouksista on saatavilla vain rajoitetun ajan ja paikkoja on rajoitetusti. Siksi on suositeltavaa toimia nopeasti ja varata loma heti, jotta voit hyötyä näistä ainutlaatuisista hinnoista.

Tarjoukset:

 • Kanariansaaret: Kaksi yhden hinnalla – Tarjous, joka tekee aurinkoisista Kanariansaarista entistäkin houkuttelevamman kohteen.
 • Erikoistarjoukset: Thaimaa, Meksiko ja Sansibar – Nauti eksklusiivisista tarjouksista näissä paratiisimaisissa kohteissa.
 • Laskettelulomat: Jopa -300 € – Suuntaa laskettelurinteille talviloman iloksi ja säästä samalla rahaa.
 • Alkukesän erikoistarjoukset: Toukokuu jopa -300 € – Suunnittele kesälomasi etukäteen ja nauti eduista.
 • Heinäkuu: Jopa -200 € – Tee suunnitelmat heinäkuulle ja säästä samalla rahaa.
 • Elo-syyskuu: Jopa -300 € – Syksyn lomat entistä edullisemmin.
 • Kesän All Inclusive: Hinnat alk. 0 € – Kattava All Inclusive -paketti tekee kesälomasta vaivatonta ja edullista.

Huom:

 • Tarjous on voimassa aina 27.11.2023 asti. Huomioithan kuitenkin, että tietyt tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan ja saatavuus on rajoitettu.

Tutustu tarkemmin kuhunkin tarjoukseen ja varaa paikkasi ennen kuin parhaat tarjoukset viedään! Unelmalomasi odottaa – hyödynnä nämä erikoistarjoukset ja tee matkasuunnitelmasi todellisuudeksi.

5. Meriseikkailut

DFDS – Miniristeily 50% alennuksella

DFDS alennus
Lähde seikkailemaan ja tutustu merenkulun viehätykseen DFDS:n ihastuttavalla miniristeilyllä Klaipedaan. Hyödynnä yksinoikeudella tarjottu 50 prosentin hyttialennus ja anna itsellesi mahdollisuus nauttia rentouttavasta matkasta Itämeren yli. DFDS:n kanssa et saa pelkkää matkaa, vaan ainutlaatuisen elämyksen edulliseen hintaan.

DFDS:n miniristeilyn edut:

 • 50 % hyttialennus: Koe DFDS:n hyttien mukavuus ja tyylikkyys puoleen hintaan. Tämä tarjous tekee matkastasi entistäkin edullisemman ja mukavamman.
 • Ainutlaatuinen merenkulkukokemus: Risteily DFDS:llä ei tarjoa vain kuljetusta vaan todellisen merenkulkukokemuksen. Nauti veden rauhasta ja raikkaasta meri-ilmasta.
 • Rentoudu Itämeren yli: Anna itsellesi etuoikeus rentoutua ja anna DFDS:n viedä sinut matkalle, jossa rentoutuminen on yhtä tärkeää kuin määränpää.

Huomautuksia:

 • Rajoitettu aika: Tämä tarjous on saatavilla rajoitetun ajan, joten muista varata miniristeily ennen kuin tilaisuus purjehtii pois.

DFDS tarjoaa sinulle enemmän kuin pelkän matkan – se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen vesillä edulliseen hintaan. Tartu tilaisuuteen ja varaa miniristeily 50 %:n alennuksella jo tänään luodaksesi muistoja, jotka heiluttavat sinua kuin Itämeren aallot!

DFDS – Baltia-varaa-ajoissa-2024:

Anna vuodelle 2024 lentävä alku varaamalla matkasi Baltiaan DFDS:ltä. Yksinoikeudella ” Baltia-varaa-ajoissa-2024″ voit säästää matkastasi 20 %. Tutustu Baltian moniin helmiin ja löydä uusia paikkoja tämän fantastisen tarjouksen avulla. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin etukäteen, avaat oven seikkailulle, joka on täynnä jännittäviä kohtaamisia ja kulttuurikokemuksia.

Tarjouksen edut:

 • 20% alennus: Suunnittelemalla etukäteen voit nauttia jopa 20 %:n alennuksesta. Tämä tekee matkastasi Baltiaan entistäkin edullisemman ja helpommin lähestyttävän.
 • Tutustu Baltiaan: Tutustu maiden rikkaaseen historiaan, luonnonkauneuteen ja ainutlaatuiseen kulttuuriperintöön, kun purjehdit DFDS:llä Baltiaan.
 • Paljon aikaa suunnitteluun: Kun voit varata reilusti etukäteen, saat paitsi parhaat hinnat myös aikaa suunnitella ja valmistautua ikimuistoiseen seikkailuun.

Huom:

 • Rajoitettu määrä paikkoja: Tämä tarjous on saatavuuden mukaan, joten varmista paikkasi, jotta et menetä tätä upeaa tilaisuutta.
 • Matkustuspäivät: 1. huhtikuuta – 31. Joulukuuta 2024
 • Varaa 28. Helmikuuta mennessä

DFDS vie sinut matkalle Baltian aarteisiin edulliseen hintaan. Varaa matkasi jo tänään, säästä 20 % ja odota seikkailua, joka täyttää vuoden 2024 unohtumattomilla kokemuksilla!

6. Edulliset majoitukset

Agoda – Jopa 80€ alennus

Majoitus ei ole vain paikka, jossa voit lepuuttaa päätäsi, vaan se on tärkeä osa matkaasi. Agodan avulla voit paitsi löytää ihanteellisen majoituksen myös säästää jopa 80 € valituissa hotelleissa ympäri maailmaa. Anna majoitusvalintasi olla avain upeaan matkaan ja luo muistoja, jotka kestävät koko elämän.

Agodan edut – Jopa 80 € alennus:

 • Laaja valikoima majoituksia: Unelmoitpa sitten ylellisestä rantalomakohteesta tai viehättävästä aamiaismajoituksesta kaupungin sydämessä, Agodalla on laaja valikoima majoituksia jokaiseen makuun ja mieltymykseen.
 • Säästä jopa 80 €: Käyttämällä Agodaa voit saada jopa 80 € alennuksen valituista hotelleista. Tämä tekee matkastasi paitsi ikimuistoisen myös taloudellisesti edullisen.
 • Maailmanlaajuinen kattavuus: Agodan verkosto ulottuu kaikkialle maailmaan, joten voit löytää täydellisen majoituksen minne tahansa matkasi viekin.

Huom:

 • Rajoitetut tarjoukset: Alennukset voivat vaihdella ja ovat saatavuuden mukaan. Siksi on suositeltavaa tehdä varaus etukäteen parhaiden hintojen varmistamiseksi.

Agoda tuo maailman majoitusvaihtoehdot ulottuvillesi ja tekee matkastasi entistäkin ikimuistoisemman. Tutustu niiden valikoimaan, säästä jopa 80 € ja luo muistoja loppuelämäksesi valitsemalla matkallesi täydellinen majoitus!

Booking.com – Määräaikainen tarjous!

Booking.com Black Friday
Tässä on Booking.comin eksklusiivinen tarjous, jota et halua missata! Mutta pidä kiirettä, sillä tarjous on voimassa vain 7 päivää, ja sinulla on mahdollisuus säästää vähintään 30 % tulevista majoituksistasi.

Tarjouksen yksityiskohdat:

 • Tarjous: Säästä vähintään 30 % majoituksista.
 • Varausaika: Varaa ennen 29. marraskuuta 2023.
 • Majoitusaika: Majoitu milloin tahansa ennen vuoden 2024 loppua.

Booking.com on tunnettu siitä, että se tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja ympäri maailmaa aina luksushotelleista viihtyisiin bed and breakfast -hotelleihin. Tämän tarjouksen avulla saat paitsi laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja myös mahdollisuuden säästää huomattavasti seuraavalla matkallasi.

Expedia – Säästä jopa 40 % hotelleista ja matkapaketeista!

Hyödynnä Expedian mahtavat tarjoukset ja tee seuraava matkasi entistäkin edullisemmin. Juuri nyt voit säästää jopa 40 % hotelleista ja pakettimatkoista Expedian kautta.

Tarjouksen yksityiskohdat:

 • Tarjous: Jopa 40 % alennus hotelleista ja pakettimatkoista.
 • Esimerkki: Suunnitteletko matkaa Barcelonaan? Voit varata 5 yötä sisältäen lennot ja hotellin vain 7000 punnasta, ja saat vaikuttavan 40 % alennuksen.

Expedia on tunnettu siitä, että se tarjoaa laajan valikoiman matkavaihtoehtoja ja samalla lyömättömiä hintoja. Etsitpä sitten aurinkoisia rantoja, vilkkaita kaupunkeja tai rentouttavia retriittejä, Expedia voi auttaa sinua toteuttamaan matkaunelmasi edullisesti.

Huomautuksia:

 • Tarjous on voimassa toistaiseksi: Vahvistamaton päättymispäivä – joten varmista, että hyödynnät tämän tarjouksen ennen kuin se katoaa.

Ja jos olet spontaani ja etsit viime hetken matkoja, älä missaa Expedian “Last Minute Deals” -tarjouksia. Löydä unelmiesi matka viime hetken hinnoin ja lähde seikkailuun milloin vain!

Säästä rahaa ja maksimoi matkakokemuksesi Expedian avulla. Käy heidän verkkosivuillaan jo tänään ja anna matkan alkaa!

Yhteenveto

Marraskuu tarjoaa lukuisia fantastisia matkatarjouksia, jotka sopivat täydellisesti piristämään harmaita syyspäiviä. Piditpä sitten aurinkoisista lentoseikkailuista, joustavista automatkoista, luonto- ja mökkilomista, viime hetken seikkailuista, risteilykokemuksista tai halusitko varmistaa täydellisen majoituksen alennettuun hintaan – meiltä löytyy kaikkea!

Mixx Travelin, Norwegianin, Air Baltic:in, Avis Preferredin, Koskisydämen, Scandicin, Sembon, TUI:n, DFDS:n, Agodan, Booking.comin ja Expedian tarjoukset avaavat oven jännittäviin seikkailuihin ja odottamattomiin mahdollisuuksiin.

Miksi et siis hyödyntäisi näitä matkatarjouksia? Tutki, unelmoi suuria ja tee muistoja, jotka piristävät kylmää vuodenaikaa. Maailma odottaa sinua, ja nämä tarjoukset tekevät seuraavasta seikkailustasi sekä edullisen että ikimuistoisen. Pakkaa laukkusi ja lähde matkalle kohti uusia kokemuksia!