Käyttäjäehdot

Tripplo.com ei myy minkäänlaisia omia tuotteita tai palveluita. Sen sijaan lähetämme ainoastaan eteenpäin kävijät sivustoille jotka hallinnoivat eri tuotteita ja palveluita. Tripplo.com on toisin sanottuna vain välikäsi sekä tiedonantaja. Tämä tarkoittaa myös sitä että Triplo.com ei ole vastuussa siitä mitä sisältöä ja tietoa näytetään sivuilla jonne kävijät lähetetään. Mikäli kysymyksiä tai ongelmia tulee vastaan näillä sivustoilla ei tule ottaa yhteyttä Tripplo.com vaan sivuston haltijalle.

Artikkelit ja informaatiotekstit jotka löytyvät Tripplo.com sivustolla ovat tekijäoikeussuojattuja ja saavat ainoastaan löytyä tältä sivustolta. Eri tuotemerkit, Logot ja mainokset jotka löytyvät tältä sivustolta eivät ole omistettuja Tripplo.com toimesta vaan tavaramerkin haltijan omaisuutta.

Tripplo.com tekee jatkuvasti työtä jotta kaikki informaatio tällä sivustolla on korrektia. Me emme tosin pysty taata että kaikki informaatio on aina päivitettyä emmekä tästä syystä ota minkäänlaista vastuuta siitä mikäli informaatio on epäkorrektia

Uutiskirjeen tilaajat

Mikäli käyttäjä päättää tilata uutiskirjeen säilytetään hänen henkilötietoja kolmannen osapuolen toimesta. Näitä tietoja säilytetään ainoastaan siitä syystä että pystymme lähettämään uutiskirjeen tai eri e-kampanjat käyttäjälle. Kolmas osapuoli joka hoitaa teknisen puolen meidän e-kirjeissä, lähettää nämä sekä säilyttää henkilötietoja on Aweber. Aweber on yksi maailman suurimpia e-postin palveluntuottajia ja noudattaa Euroopan unionin General Data Protection Regulation. Voit lukea lisää siitä miten Aweber käsittelee henkilötietoja tästä. Mikäli käyttäjä haluaa perua uutiskirjeen Tripplo.com:ilta tulee hänen painaa ’’unsubscribe’’ joka löytyy meidän uutiskirjeestä. Mikäli käyttäjä haluaa hävitä kokonaan Aweberin tietokannasta tulee hänen ottaa yhteyttä Tripplo.com tai Aweber.

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK