VidaXL alennuskoodi 2024

Vidaxl.fi on VidaXL Europe B.V. yrityksen suomenkielinen verkkokauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008. VidaXL:n motto on “Elä paremmin vähemmästä”. VidaXL verkkokauppoja on 29 maassa.

Verkkokaupan valikoimissa on tuotteita kotiin ja puutarhaan, kodinkoneita, tulisijoja ja takka-tarvikkeita, uima-altaita, huonekaluja, toimistokalusteita, työkaluja, metallipumppuja, urheilutarvikkeita, vaatteita, leluja ja pelejä, ajoneuvojen osia ja tarvikkeita, kameroita ja linssejä, eläin- ja lemmikkitarvikkeita, terveyteen sekä kauneudenhoitoon liittyviä tarvikkeita ja välineitä. Kaupassa on kymmeniä tuotemerkkejä, mm. Abbey, AEG, Avento, Bestway, Bodi-Tek, Bolsius, Dunlop, Disney, Ferm, Grundig, Leigheit, Leica ja Trixie. Maksaminen onnistuu PayPalin kautta, Visa- ja Mastercard korteilla, Klarna-laskulla tai osamaksulla. Toimitukset DPD:n kautta. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse info@vidaxl.fi.

Alennuskoodit ja tarjoukset sivulla VidaXL

VidaXL:llä on jatkuvasti erilaisia kampanjoita ja alennuksia verkkokaupassaan, ja yritys on ylpeä siitä, että tarjoukset ovat saatavilla 24/7 sivustolla. Aina on jonkinlainen diili, jossa VidaXL tarjoaa alennettuja hintoja valikoiman eri osista. Näiden tarjousten lisäksi on yleensä mahdollista saada käsiinsä myös erilaisia VidaXL-alennuskoodeja. VidaXL alennuskoodit antavat joskus kiinteän määrän alennusta tai prosentuaalisen määrän. Esimerkiksi VidaXL-alennuskoodi antaa sinulle vähintään 5 euron alennuksen, kun tilaat uutiskirjeen, kun taas VidaXL-alennuskoodit, jotka löytyvät tämän kaltaisilta sivustoilta, antavat yleensä prosentuaalisen alennuksen, esimerkiksi 10 %:n alennuksen. Ilmaiset toimitustarjoukset ovat jotakin, jota VidaXL:n ei koskaan tarvitse antaa, toimitukset ovat AINA ilmaisia.

Yleisiä kysymyksiä

Onko VidaXL:llä erityisiä alennuksia ja tarjouksia?

Laajan tuotevalikoiman lisäksi VidaXL:llä on erilaisia kampanjoita. Sivusto on valinnut sinulle parhaat alennukset ja koonnut ne yhteen paikkaan verkkosivustolla. Yritys tarjoaa myös jotain, jota se kutsuu "päivän tarjoukseksi". Valikoimassa on kaikenlaisia tuotteita, ja voit hyödyntää tarjouksia vain yhden päivän ajan. Kello näyttää, kuinka paljon aikaa sinulla on tilauksen tekemiseen. Voit myös yleensä saada VidaXL-alennuskoodin rekisteröitymällä uutiskirjeeseen. Tämä VidaXL alennuskoodi antaa yleensä vähintään 5 euron alennuksen.

Mikä on tämän viikon tarjous VidaXL:ssä?

Tarvitsetko lisää aikaa tai haluatko hyödyntää muita mahtavia alennuksia? Siirry tällöin VidaXL:n verkkosivuille ja tutustu tämän viikon tarjoukseen. Nämä tarjoukset ovat voimassa viikon ajan - tuotteita myös päivitetään usein. Päivän ja viikon tarjouksen lisäksi vidaXL tarjoaa myös alennuskoodeja - kyseessä on siis optimaalinen verkkokauppa parhaille tarjouksille!

Jopa 30% alennus (vidaXL.fi)
VidaXL alennuskoodi: Vähintään 5€ alennusta
VidaXL alennus: Vähintään 10% alennusta
VidaXL DEAL: Ilmainen toimitus kaikkiin tuotteisiin
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset VidaXL alennuskoodit

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK