STS Alppimatkat alennuskoodi 2024

STSalppimatkat.fi on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta.  Pohjoismaiden suurin alppimatkojen järjestäjä on toiminut yli 40 vuotta vieden matkailijoita Itävallan, Ranskan, Sveitsin ja Italian Alpeille.  Valikoimassa on hiihto- ja vaellusmatkat, kesämatkat ja ryhmä- ja kokousmatkat. Tarjolla on all inclusive –paketteja, joihin kuuluu matkan ja hotellimajoituksen lisäksi aamiaiset, 3-ruokalajin illalliset ja hissiliput.

Perheet saavat tuntuvia lapsialennuksia. STS omistaa Bad Gasteinissa kuusi hotellia. Muita kohteita ovat mm. Saalbach, Schladming, Zell am See, Innsbruck, Val Thorens, Cervinia, Champoluc, Sauze d'Oulx, Ischgl, St Anton, Lech-Zürs, Sölden, Kirchberg-Kitzbühel, Obergurgl, Canazei, Madonna di Campiglio ja Val Gardena. Maksaminen onnistuu verkkopankissa tilisiirtona tai Visa- tai Mastercard luottokorteilla. Varausmaksu 100€/hlö tulee maksaa viikon sisällä varauksesta, loput 40 päivää ennen matkaa. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse info@alppimatkat.fi tai puhelimitse 09 67 1314 arkisin klo:9-18.

Kaikenlaisia matkoja

STS Alppimatkat eivät toimi pelkästään vain talvisin, vaan matkoja voi tilata ympäri vuoden. Sen kautta voi hankkia pikkujoulumatkat, kesämatkat, vaellusmatkat, hiihtomatkat ja kokousmatkat alppimaisemiin. Alpit ovat yksi suosituimpia kohteita viettää talvi- ja kevätlomaa. Rinteissä on valinnanvaraa eri tasoisille laskijoille, ravintolatarjonta on laajaa, ilmat ovat aurinkoiset ja lämpimät, lunta riittää varmasti ja tunnelma on katossa. Mikä olisikaan parempaa, kuin viettää rentouttava loma Alpeilla. Voit varata itsellesi, perheellesi tai vaikka harrastusporukallesi yhteisen alppiloman asiantuntevan ja luotettavan matkanjärjestäjän STS Alppimatkojen kautta. He ottavat myös erityistoiveita huomioon. Voit räätälöidä unelmiesi matkan vaikkapa ystäväporukallesi.

Paljon kohteita

Italian, Itävallan ja Ranskan Alpeilla on paljon mielenkiintoisia kohteita. Matkojen hintaan sisältyy lennot, majoitus puolihoidolla sekä hissilippu. Kaikki on ajateltu puolestasi, joten sinun ei tarvitse muuta kuin hypätä koneeseen ja nauttia. Välineetkin voi varat paikan päältä. Kiinnostaako sinua enemmän pitkät rinteet, aito itävaltalainen tunnelma ja modernit hotellit? Silloin hyvä valinta voisi olla Bad Gastein. Jos tykkäät enemmän jäätikkölaskettelusta, lumivarmuus on sinulle tärkeää ja haluat nähdä Zell-järven kauniit maisemat, silloin sinun kannattaa valita Zell Am See. Voit myös valita legendaarisen Madonna di Campiglon lomakohteeksesi. Se on tunnettu maailman cup-kisoistaan sekä satumaisesta luonnostaan. Lomakohde on viihtyisä autoton kylä. Alppien hiihtokeskuksien välillä on paljon eroja ja jokaisessa niissä on oma persoonallinen meininki.

Kesäisinkin aktiviteetteja

Alpeilla on paljon tekemistä kesäisinkin. Voit lähteä patikoimaan, hevosvaellukselle tai ottaa osaa viininmaisteluun. Alpeilla on paljon nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Nauti raikkaasta ulkoilmasta ja upeista aktiviteeteista. Voit varata kaiken ohjelman STS Alppimatkojen kautta ja he räätälöivät matkasi mieluisaksi sinulle.

Jopa 25% alennus (Alppimatkat.fi)
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Alppimatkat alennuskoodit

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK