Scandic alennuskoodi 2024

Scandicista

Scandic Hotels on hotelliyhtiö, joka perustettiin Ruotsissa jo vuonna 1963. Vuodesta 1963 tähän päivään asti Scandic on siirtynyt alun perin yksinkertaisesta motellista maan suurimpaan yksityisomisteiseen hotelliyhtiöön. Scandicia on vuosien varrella omistanut muun muassa Hilton, mutta nykyään se on pääomasijoitusyhtiö EQT:n omistuksessa. Scandicilla on toimintaa koko Pohjois-Euroopassa, ja yhtiöllä on yhteensä 280 hotellia kuudessa eri maassa.

Nämä 280 hotellia tarkoittavat, että Scandic voi tarjota 58 000 hotellihuonetta "Pohjoiskapista Berliiniin" (kuten he itse sanovat). Sen lisäksi, että Scandic Hotels tarjoaa tuhansia vuodepaikkoja koko Pohjois-Euroopassa, sillä on myös tunnettu ravintolatoiminta. Scandicin eri hotellien ravintolat ovat korkeatasoisia ja niiden menuissa on sekä perinteisiä skandinaavisia että kansainvälisiä ruokia.

Pikatietoja Scandic Hotelsista

 • 280 hotellia koko Pohjois-Euroopassa
 • Yhteensä 58 000 hotellihuonetta
 • Toimintaa kuudessa maassa (Belgia, Tanska, Suomi, Norja, Puola, Ruotsi ja Saksa)
 • Ympäristötietoinen yritys, joka käyttää muun muassa tuuli- ja vesivoimaa sekä tarjoaa ekologisen aamiaisen.
 • Oma kanta-asiakasohjelma Scandic Friends, jolla on yli 1,5 miljoonaa jäsentä.
 • Jatkuvasti käynnissä olevia alennuksia ja tarjouksia, jotka tarjoavat noin 20 % alennusta valituista hotelliöistä ja paketeista
 • Omistajana pääomasijoitusyhtiö EQT
 • Noin 19 000 työntekijää
 • Perustettu 1963

Näin käytät Scandic-alennuskoodeja:

 1. Mene osoitteeseen scandichotels.fi ja käytä hakutyökalua hotellin varaamiseen ja Scandic-alennuskoodisi aktivoimiseen.
 2. Hakutyökalussa kirjoita, missä hotellissa aiot majoittua, majoitusajankohta, huoneiden määrä ja hotellivieraiden määrä.
 3. Hakutyökalun alapuolella on pieni otsikko tekstillä "Onko sinulla varauskoodi?"
 4. Tämän pienen otsikon alla on syöttökenttä, johon sinun tulee kirjoittaa Scandic-alennuskoodisi.
 5. Kirjoita alennuskoodisi ja napsauta vihreää "HAE"-painiketta.
 6. Scandic-alennuskoodisi pitäisi nyt olla käytössä, ja hakutuloksissa näkyvien hotellien hinnat pitäisi olla alhaisemmat.
 7. Voit jatkaa ja viimeistellä varauksesi Scandicilla.

Scandic Friends

Haluatko saada lisää etuja ja alennuksia Scandicilta? Voit liittyä Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmaan. Scandic Friends -jäsenenä keräät hotelliöitä, ja mitä enemmän keräät niitä, sitä korkeammalle nouset jäsenyystasossa. On neljä jäsenyystasoa, ja ne on nimetty hotellikerrosten mukaan (1. kerros, 2. kerros, 3. kerros ja ylimmäinen kerros). Nousemalla jäsenyystasoilla saat lisää etuja. Nämä edut voivat olla esimerkiksi ilmaisten sanomalehtien lukuoikeus ja ravintolakupongit, ilmaisia hotelliöitä ja mahdollisuus käyttää Scandicin kuntosalipalveluita, vaikka et asuisikaan hotellissa. Jäsenenä saatavat alennukset voivat olla jopa 40 % valituista hotelleista.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Scandic-alennuskoodeista, diileistä ja erikoistarjouksista

Mistä löydän Scandic-alennuskoodin?

Scandic-kampanjakoodeja on saatavilla alennussivustoilla, kuten Tripplo.com. Ne voivat myös ilmestyä erilaisilla internet-foorumeilla ja sosiaalisen median alustoilla, joissa Scandic saattaa joskus jakaa yksinoikeudella alennuskoodeja, kampanjoita ja hotellitarjouksia seuraajiensa kanssa. On myös hyvä idea vierailla Scandicin verkkosivustolla etsimässä alennuskoodeja sekä tilata Scandicin uutiskirje saadaksesi kampanjakoodeja ja tarjouksia suoraan sähköpostilaatikkoosi.

Kuinka suuren alennuksen voin odottaa saavani Scandic-alennuskoodilla?

Alennuksen suuruus vaihtelee eri koodeilla, mutta useimmat Scandic-alennuskoodit tarjoavat prosentuaalisen alennuksen. Nämä alennukset voivat olla 5 %, 10 % tai 15 %. On hyvin epätavallista, että Scandic-koodi antaa yli 10-15 % alennuksen. Jos löydät alennuskoodin, joka tarjoaa 5 % alennuksen, se on hyvä alennus, johon sinun tulisi olla erittäin tyytyväinen!

Onko Scandicilla uskollisuusohjelmaa tai onko mahdollista saada cashbackia?

Scandicilla ei ole mahdollista saada cashbackia. Sen sijaan heillä on Scandic Friends -uskollisuusohjelma, josta olemme kirjoittaneet lisää aiemmin tällä sivulla. Lyhyesti sanottuna Scandic Friends -ohjelman avulla keräät hotelliyöitä, joiden avulla voit saada ilmaisia hotelliyöpymisiä ja muita etuja.

Kuinka kauan Scandic-alennuskoodi on voimassa?

Tähän kysymykseen ei ole yleistä vastausta, koska jokaisella Scandic-alennuskoodilla on omat ainutlaatuiset ehtonsa. Jotkut koodit ovat voimassa vain yhden päivän, toiset tietyn ajanjakson ajan, kuten viikon tai kuukauden, kun taas jotkut ovat voimassa toistaiseksi. Selvittääksesi, kuinka kauan Scandic-alennuskoodisi on voimassa, suositellaan tarkistamaan sen ehdot ja säännöt.

Kuinka usein uusia Scandic-alennuskoodeja julkaistaan?

On vaikea ennustaa, milloin uusi Scandic-alennuskoodi tulee saataville. Joskus saattaa olla useita uusia koodeja, jotka julkaistaan viikon sisällä, kun taas toisinaan uusien alennuskoodien välillä saattaa kulua pidempi aika. Jotta et jää paitsi uuden Scandic-alennuskoodin julkaisusta, seuraa tätä sivua Tripplo.com-sivustolla ja tilaa Scandicin uutiskirje.

Mitä voin tehdä, jos Scandic-alennuskoodini ei toimi?

Jos Scandic-alennuskoodisi ei toimi, syitä voi olla useita. Ensinnäkin tarkista, että olet syöttänyt koodin oikein, esimerkiksi tarkista, että se sisältää sekä isoja että pieniä kirjaimia ja että ne on kirjoitettu oikein. Tarkista myös, ettei koodi ole vanhentunut ja että täytät kaikki alennuksen saamisen edellytykset. Saatat olla huomaamatta, että alennuskoodi vaatii tietyn vähimmäissumman varaukselle, jota et saavuta, tai se antaa alennuksen vain tietyille erityisille hotelleille valituissa kaupungeissa. Jos sinulla on edelleen ongelmia, vaikka olet sitä mieltä, että täytät kaikki ehdot ja säännöt erityiselle Scandic-alennuskoodillesi, suositellaan ottamaan yhteyttä Scandicin asiakaspalveluun saadaksesi apua ongelman ratkaisemiseksi koodisi kanssa.

Voinko käyttää useita alennuskoodeja samanaikaisesti Scandicilla?

Yleensä useiden alennuskoodien käyttäminen samanaikaisesti ja niiden alennusten yhdistäminen Scandicilla ei ole mahdollista. Jos sinulla on käytettävissäsi useampi kuin yksi Scandic-koodi, sinun kannattaa valita paras alennus ja käyttää sitä varausta tehdessäsi. Lue kunkin alennuskoodin ehdot nähdäksesi, onko mahdollisesti olemassa erityisiä ehtoja, joiden perusteella voit käyttää useita alennuskoodeja yhdessä.

Voinko peruuttaa tai muuttaa varaustani, jonka olen tehnyt alennuskoodilla?

Scandic sallii varauksien peruutukset ja muutokset, mutta on tärkeää tarkistaa erityisen varauksen ehdot sekä käyttämäsi alennuskoodin ehdot. Jotkut Scandic-alennuskoodit voivat sisältää erityisiä sääntöjä, jotka koskevat peruutuksia tai muutoksia, ja alennus ei välttämättä enää ole voimassa, jos teet muutoksia varaukseesi. Ota yhteyttä Scandicin asiakaspalveluun, jos olet epävarma siitä, miten muutos tai peruutus saattaa vaikuttaa alennukseen, jonka olet saanut alennuskoodillasi.

Aina paras hinta: Scandic Friends -jäsenenä saat alennusta kaikista hinnoista kaikkina viikonpäivinä. 31 joulukuun, 2024
Anna lahjaksi elämys: Hotellilahjakortti kahdelle alk. 99 € 31 joulukuun, 2024
10-20% alennusta valituista hotelliyöpymisistä Scandic Hotelleissa
Hyödynnä erikoiskampanjoita ja yksinoikeudella annettavia alennuskoodeja Scandic Hotelleissa
Saa ehdottomasti paras hinta jäsenenä Scandic Friends -ohjelmassa
Seniorialennus: Tarjouksia sinulle, joka olet täyttänyt 65
Scandic Friends DEAL: 10% alennus ruoasta
Scandic DEAL: Palkintoyöt jopa 50 % alennuksella

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK