Puhti alennuskoodi 2024

  • 48

Osta valmiita testipaketteja alkaen 59 € Puhtilta

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More
31 joulukuun, 2024 KATSO ALENNUS/ALENNUSKOODI sä.
  • Lisännyt Axel Hernborg
KATSO ALENNUS/ALENNUSKOODI sä.
  • Lisännyt Axel Hernborg
KATSO ALENNUS/ALENNUSKOODI sä.
  • Lisännyt Axel Hernborg

Oman terveyden vaaliminen ja siitä huolehtiminen on tänä päivänä meille jokaiselle entistä tärkeämpää, kuin mitä se on ollut aikaisemmin. Erilaiset sairaudet ja ruokavaliot vaikuttavat kehomme hyvinvointiin ja erilaisilla testeillä voidaan selvittää esimerkiksi sitä, saammeko ruokavaliostamme tarvittavat vitamiinit ja ravintoaineet. Tällaisiin testeihin pääseminen lääkärin lähetteellä voi viedä kauan aikaa. Apuna tähän on kuitenkin olemassa Puhti -palvelu. Puhti on suomalainen nettisivusto, jonka avulla kuka tahansa voi testauttaa terveyteensä liittyviä asioita. Sivuilta voi ottaa valmiin testipaketin tai valita siihen mukaan lisätestejä. Myös täysin oman testikokonaisuuden suunnitteleminen on mahdollisesta. Kaikki testit voi tehdä ilman lääkärin lähetettä. Kun testikokonaisuus on valittu, asiakas käy laboratoriossa ottamassa näytteen. Yleensä näytteen ottaminen kestää vain muutaman minuutin. Testit suoritetaan Synlabin laboratorioissa, joita löytyy Suomesta 24 eri paikkakunnalta. Ajanvaraaminen laboratoriotesteihin tapahtuu Puhti -verkkosivun kautta ja ajan varaaminen itselle sopivaan ajankohtaan on yleensä mahdollista. Aikoja laboratorioihin saa hyvin, yleensä jo seuraavaksi arkipäiväksi. Saat vielä sähköpostiisi tarkemmat tiedot, miten sinun tulee valmistautua näytteen ottamiseen.

Tulokset nopeasti

Valmiiden testien tulokset löytyvät nopeasti OmaPuhti -palvelusta. OmaPuhti -palveluun kirjaudutaan ja tunnistaudutaan omia verkkopankkitunnuksia käyttäen. Palvelu ei ainoastaan esitä saatuja tuloksia, vaan se myös näyttää ja kertoo selkeillä kuvilla ja tekstillä, mitä nämä testeillä saadut arvot tarkoittavat ja miten niihin voi omilla elintavoillaan vaikuttaa. Ne ovat selkeitä palkkeja, joiden avulla näkee ovatko omat tulokset raja-arvojen sisällä ja kuinka paljon. Testin tulosten avulla voit tehdä jatkossa parempia valintoja ja voit myös hyödyntää Puhdin ravitsemusterapeutin palveluita.

Miksi valita Puhti -palvelu?

Miksi sinun tulisi valita Puhti -palvelu terveydentilaasi mittaavien testien suorittamiseen? Palvelu on helppo ja nopea ja se on myös luotettava, testiesi tulokset eivät päädy muiden kuin sinun itsesi nähtäville. Testipaketit on suunniteltu niin, että niissä olevat testit mittaavat tärkeimpiä omaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä arvoja, joihin itsellä on sitten mahdollista vaikuttaa pienillä elämäntapamuutoksilla. Testien tekemiseen ei vaadita lääkärin lähetettä, mutta jos haluat keskustella testien tuloksista lääkärin kanssa, on ne helppo tulostaa palvelun kautta ja ottaa mukaan lääkärin vastaanotolle. Palvelun hinnoittelu on hyvin selkeä ja se on edullinen, jotta kaikilla olisi mahdollista sitä käyttää. Maksutapoina käy myös ePassi, jolloin puolet tutkimuksesta maksaa työnantajasi.

Kaikki tiedot käsitellään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojärjestelmäohjeistuksen mukaisesti, joten voit olla varma, että tietosi ovat hyvässä turvassa.

Puhti.fi sivulta löytyy myös paljon erilaisia terveyteen liittyviä tietopaketteja, joita lukemalla voit saada uutta tietoa terveytesi ja hyvinvointisi ylläpitämiseen, esimerkiksi siihen, miten voit omilla valinnoillasi vaikuttaa erilaisiin oman terveyden kannalta tärkeisiin mitattaviin arvoihin. Voit myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia palvelusta ja muun muassa siitä, miten he ovat kokeneet sen auttaneen heitä oman terveytensä suhteen.

Osta valmiita testipaketteja alkaen 59 € Puhtilta 31 joulukuun, 2024
Jopa 30% alennus (Puhti.fi)
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Puhti alennuskoodit

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK