Proshop alennuskoodi 2024

Tanskalainen Proshop ApS on perustettu vuonna 1995.  Proshop.fi on vuodesta 2005 toiminut ainoastaan verkkokauppana ja palvelee asiakkaita Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Itävallassa. Suomeen Proshop rantautui vuonna 2007. Verkkokauppa on keskittynyt multimedia- ja muiden IT-alan tuotteiden myyntiin.

Olipa kodin tai toimiston laitetarpeesi sitten suuri tai pieni, löydät varmasti tarpeitasi ja toiveitasi kattavat tuotteet Proshop -verkkokaupasta. Multimedia- ja IT-alan tuotteiden lisäksi Proshopin valikoimista löytyy myös toimistotarvikkeita, sekä leluja myös perheen pienimmille, esimerkiksi legoja, palapelejä ja monenlaisia muita lasten leluja. Elektroniikkalaitteisiin tarvittavat lisävarusteet- ja tarvikkeet löytyvät myös valikoimasta. Tuotekategorioita on valtavasti. Kaupassa on myynnissä lähes kaikkea mehupuristimista kovalevyihin. Suurin osa tuotteista on valmistettu ulkomailla ja tuotteiden käyttöohjeet ovat yleensä englanninkieliset. Kaupan tuotemerkkejä ovat mm. Asus, Bosch, HP, Intel, Lenovo, Nintendo, Philips, Pro, Samsung ja Sony.

Hyvä maine asiakkaiden keskuudessa

Sinä aikana, kun Proshop on toiminut Suomessa, on se ehtinyt niittää hyvää mainetta asiakkaiden keskuudessa. Proshopin verkkokaupasta löytyy yli 185 000 tuotetta, joten mitä ikinä elektroniikka- tai pienkonetarpeesi ovatkaan, löydät niihin varmasti vastauksen Proshopista. Jos tarvitse apua tuotteiden valinnassa tai vertailussa, Proshopin suomenkielinen asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kaikkiin tuotteita koskeviin kysymyksiin. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse support@proshop.fi. Asiakaspalvelusta saat apua myös silloin, jos sinun tarvitsee palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuote. He neuvovat miten sinun tulee toimia tällaisessa tilanteessa.

Vaihtuvia tarjouksia ja toimituksissa huomioitavaa

Proshopin verkkokaupassa on viikoittain ja kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Kun rekisteröidyt verkkokaupan asiakkaaksi, voit vastaanottaa sähköpostiisi tiedon kaikista uusista ja voimassa olevista tarjouksista ja kampanjoista, etkä missaa hyvää mahdollisuutta ostaa tarvitsemasi laitteen edullisempaan hintaan. Tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen postikulut. Palautusosoitetarran voi ostaa asiakaspalvelun kautta alle 20 kg painaviin lähetyksiin. Toimitukset Postin tai Bring-lähettipalvelun kautta Suomeen. Tuotteita ei toimiteta Ahvenanmaalle. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, Visa ja MasterCard pankki- ja luottokorteilla, Klarna-laskulla tai PayPalin kautta. Toimitusajat vaihtelevat varastotilanteesta ja tuotteiden koosta riippuen, pienemmät tuotteet toimitetaan nopeammin, isompien tuotteiden toimitukset vievät kauemman aikaa, koska niiden ei haluta vaurioituvan kuljetuksen ja toimituksen aikana. Tämä kannattaa ottaa jo tilausvaiheessa huomioon. Mikäli tilaat tuotteet toimitettavaksi suoraan kotiin, ollaan sinuun puhelimitse yhteydessä ennen tuotteiden toimittamista sopivasta toimitusajasta.

Kattavat tuote-esittelyt apuna valinnan tekemisessä

Kodin elektroniikan ja älylaitteiden myyjiä on paljon, niin kivijalkamyymälöitä kuin verkkokauppojakin, ja Proshop haluaa erottua tästä joukosta tarjoamalla selkeät, vertaillut hinnat, asiantuntevan palvelun sekä muita laajemman valikoiman tuotteita, jotka pyritään toimittamaan asiakkaalle nopeasti suoraan varastosta. Ihmiset käyttävät yhä enemmän aikaa tuotteiden vertailemiseen ja tutkimiseen ennen ostopäätöksen tekemistä, tässä auttaa jokaisesta tuotteesta löytyvä kattava esittely sekä tekniset tiedot. Tällä varmistat sen, että esimerkiksi tilaamasi lisätarvikkeet sopivat juuri sinun laitteellesi etkä tilaa vahingossa vääränlaista.

Proshopin mega outlet mahtavilla alennuksilla: Säästä jopa 70% 31 joulukuun, 2024
Vähintään 20% alennusta (Proshop.fi)
Proshop alennus: Pelit ja konsolit – Jopa 80% alennus
Proshop alennus: Hardware ja Gaming – Vähintään 20% alennusta
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Nike alennuskoodit
Proshop alennus: Puhelimet ja tabletit – Vähintään 20% alennusta
Proshop alennus: Hyvinvointi ja terveys – Vähintään 20% alennusta
Proshop DEAL: Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin
Proshop alennus: Lelut ja gadgetit – Jopa 80% alennus
Proshop alennus: Koti, puutarha ja smarthome – Jopa 80% alennus

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK