Lomarengas alennuskoodi 2024

  • 2

Varaa majoituksesi laskettelulomalle Lomarengas.fi:ssä: Saat parhaan mahdollisen hinnan!

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More
  • 2

Varaa majoituksesi eri suomalaisissa kaupungeissa: Saat parhaan mahdollisen hinnan!

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More

Lomarengas on 50-vuotias suomalainen yritys, joka välittää lomamökkejä sekä loma-asuntoja vuokralle. Valikoimissa on yli 4000 kohdetta Suomessa ja Interhomen kanssa yhteistyönä tarjolla on myös yli 22 000 kohdetta ulkomailla, lähinnä Euroopassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Lomarengas tarjoaa ranta- ja rinnemökkejä, huviloita ja asuntoja, joita on helppo selata yrityksen nettisivuilla osoitteessa lomarengas.fi. Mökin tai asunnon voi varata viikonlopuksi tai pidemmäksi ajaksi. Varaus tehdään online-palvelussa ja varausmaksu, 20 % vuokrahinnasta voidaan maksaa verkkopankissa, tilisiirtona tai useimmilla luotto- tai pankkikorteilla. Koko varausmaksun voi myös halutessaan maksaa kokonaan.

Sivuja voi selata suomen, englannin tai venäjän kielellä. Kun sopiva kohde on löytynyt ja varaus on tehty, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, ajo-ohjeet sekä omistajan tiedot. Ilmoita saapumisaikasi omistajalle viimeistään 2-3 päivää aiemmin ellei kohteen tiedoissa ole muuta mainintaa.

Kohde on käytössäsi yleensä aloituspäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Poikkeuksista on maininta kohteen tiedoissa.

Kaikki Suomessa olevat kohteet kuuluvat vakuutusyhtiö If Peruutusturvan piiriin, joten esimerkiksi sairastapauksissa saat rahasi takaisin.

Mikäli perut kohteen muusta syystä 28 päivää aiemmin, varauksesta laskutetaan toimituskulut sekä varausmaksu. Myöhemmin tehtyjä peruutuksia ei korvata.

Kohteen tiedoissa näet tarkemman kuvauksen kohteen varustelusta. Mökeille tulee ottaa omat liinavaatteet sekä pyyhkeet mukaan. Joissakin kohteissa voit vuokrata liinavaatteet lisämaksua vastaan.

Loppusiivouksen voit tilata etukäteen tai paikan päällä. Loppusiivouksen hinta on kohteesta riippuen 50-100 euroa. Voit myös tehdä loppusiivouksen itse noudattamalla Lomarenkaan loppusiivousta koskevia ohjeita. Omat tiskit tulee tiskata ja kerätä roskat kummassakin tapauksessa.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja niissä kohteissa, joissa se on mainittu.

Varmasti laadukkaat mökit

Lomarengas on tunnettu toimija alalla ja sen tarjontaan voit varmasti luottaa. Löydät sen koko Suomen kattavasta valikoimasta lomamökit aina vaatimattomista eräkämpistä upeisiin huviloin. Minkälaista lomamajoitusta tarvitsetkin, Lomarenkaasta löydät sopivan paikan! Voit valita mökkisi noin 4000 vaihtoehdon joukosta ja viettää siellä unelmiesi loman. Voit olla varma siitä, että saat laadukkaan loman Lomarenkaan kautta.

Lomamökin vuokraaminen saattaa arveluttaa, varsinkin jos on lukenut kauhujuttuja mökeistä, joita ei oikeasti ole olemassakaan. Sellaista ei koskaan tapahdu, kun valitset mökkisi Lomarenkaan kautta. Lomarengas on itse laatutarkastanut ja luokitellut kaikki mökit ja lisäksi voit lukea muiden asiakkaiden arvioita mökeistä. Tämä kaikki auttaa sinua valitsemaan mökkisi rauhallisin ja turvallisin mielin eikä perillä odota sinua ikävät yllätykset.

Vuokraaminen hoituu myös kännykän kautta

Lomarenkaan helppokäyttöisen verkkosivuston kautta voit tehdä varauksesi nopeasti ja vaivattomasti. Myös mobiililaitteella vuokraaminen onnistuu ja tarvittaessa voit kysyä neuvoa asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään lomamökin valinnassa ja antaa myös tarvittaessa vinkkejä hyvän mökin löytämiseen.

Selkeät kuvat ja kuvaukset

Lomarenkaan sivuilla on selkeät ja monipuoliset kuvat kohteesta. Lisäksi pääset lukemaan mitä hintaan sisältyy. Esimerkiksi monissa kohteissa loppusiivous sisältyy hintaan, mikä on tietenkin aina mukavaa. Lisäksi lakanoista voidaan veloittaa erikseen tarpeen mukaan. Mökkien varustelut on myös tarkkaan kuvattu ja useimmat mökit ovatkin hyvin varusteltuja aina televisiosta suihkuun. Lähin ranta tai esimerkiksi hiihtokeskus on ilmaistu kuvauksissa myös. Saat hetkessä selvää, hyväksytäänkö kohteessa tupakointi tai lemmikit. Voit hakea kohteita esimerkiksi tähtiluokituksen, sijainnin, hinnan tai ajankohdan mukaan. Näin saat nopeasti karsittua sellaiset vaihtoehdot pois, jotka eivät ainakaan sovi sinulle.

Nauti lomasta mökillä

Mökkielämä on mukavaa ja jos sinulla ei ole omaa mökkiä, vaivaton tapa nauttia luonnonhelmasta ja perinteisestä mökkitunnelmasta, on vuokrata mökki Lomarenkaan kattavan valikoiman kautta. Sinun ei tarvitse sitoutua mökin ylläpitoon, vaan esimerkiksi viikon jälkeen voit jo vaihtaa maisemaa!

Varaa majoituksesi laskettelulomalle Lomarengas.fi:ssä: Saat parhaan mahdollisen hinnan! 31 joulukuun, 2024
Varaa majoituksesi eri suomalaisissa kaupungeissa: Saat parhaan mahdollisen hinnan! 31 joulukuun, 2024
Jopa 25% alennus (Lomarengas.fi)
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Lomarengas alennuskoodit

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK