Hotels.com alennuskoodi 2024

Kun hotelli pitää varata matkalle niin Hotels.com on oikein hyvä valinta. Tämä kansainvälinen yritys perustettiin David Litmanin ja Robert Dienerin toimesta jo 1991 ja on vuosien varrella auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman löytämään hotellin. Vuonna 2005 Expedia osti Hotels.com:in mikä on vahvistanut tuotemerkkiä entisestään ja johtanut laajennukseen uusiin maanosiin.

Kokonaisuudessaan on olemassa yli 80 eri Hotels.com-verkkosivua 35 eri kielellä. Hotels.com on yleensä aika antelias mitä tulee alennuksiin, kampanjoihin ja muihin tarjouksiin. Varsinkin kun puhutaan alennuskoodeista, niin on melkein aina jotain joka poistaa pari prosenttia loppusummasta.

Kansainvälisesti tunnettu Hotellin välityspalvelu

Hotels.com on eräs maailman tunnetuimmista hotellinvälityspalveluista. Se kamppailee samassa sarjassa Booking- sekä Trivago- hotellin välityspalveluiden kanssa. Hotels.com - palvelun etuna on se, että sen avulla löydät salaiset hinnat sekä lunastat palkintoyösi, vaikket olisikaan etuasiakas.

Ei varmastikaan ole montaa matkustajaa, jotka eivät olisi kuulleet Hotels.com:ista. Sen mainoksiin törmää helposti ja sen brändi on saavuttanut mainetta jopa kaikkein kaukaisissa paikoissa. Ei siis ole ihme, että tarjolla on majapaikkoja niin monesta eri maasta. Lukuisat vieraat ovat valinneet tämän välityspalvelun, sillä he vaalivat laatua ja sitä he myöskin saavat.

Valinnanvarasta ei ole puutetta. Vaikka sivuston nimi on ”Hotels”, on tarjolla myöskin lomakoteja, huoneistoja, lomakeskuksia, hostelleja ja maalaismajoituksia. Tämänkaltaista valinnanvaraa löytää nykypäivänäkin harvemmalta sivustolta.

Hotels.com tietoa

 • Yli 365 000 hotellia ja asuntoa
 • Hotelleja 60 eri maassa
 • Hintatakuu (löydä halvempi hinta ja Hotels.com vastaa siihen)
 • Maksu verkossa tai hotellilla (ei koske kaikkia hotelleja)
 • Asiakaspalvelu vuorokauden ympäri kaikkina päivinä
 • Perustettu 1991 David Litmanin ja Robert Dienerin toimesta
 • Osana Expediaa

Lue lisää Hotels.com:ista täältä.

Sääntöjä alennuskoodeille Hotels.com:illa

 • On ainoastaan mahdollista käyttää yhtä alennuskoodia varausta kohden.
 • Alennuskoodeja saa luovuttaa, mutta ei myydä.
 • Alennuskoodeja ei voi korvata käteistä vastaan.
 • Jos hotellivarausta alennuskoodeilla tarvitsee muuttaa varauksen jälkeen, alennuskoodia ei voi soveltaa uusiin päivämääriin.
 • Jos alennuksella tehtyä varausta peruutetaan niin alennuskoodia ei tulla palauttamaan tai korvaamaan.
 • Alennuskoodia ei periaatteessa koskaan voi yhdistää Hotels.com:in rewardsiin.
 • Hotels.com:in tai Expedia Inc. työntekijät eivät saa käyttää alennuskoodeja

Hintatakuu

Takaamaan kaikille asiakkaille kaiken alhaisimman hinnan Hotels.com on ottanut käyttöön hintatakuun. Tämä hintatakuu tarkoittaa, että Hotels.com korvaa erotuksen, jos asiakkaana löytää saman hotelliyön halvempaan hintaan jostakin. Tätä hotelliyötä on tietysti sovittava yhteen hotelliin, päivämäärään, matkan kestoon ja huonetyyppiin. Asiakkaana voi siis aina tuntea olonsa 100% turvalliseksi, että saa kaiken halvimman hinnan kun varataan Hotels.com:illa. Hyödyntämään hintatakuuta ja saada erotuksen korvattua on viimeistään kello 23.59 (paikallista aikaa) päivää ennen hotellimatkaa lähettää korvaamisvaatimuksen.

Asiakasarvostelut

Vuosien varrella miljoonia ihmisiä ovat valinneet varaamaan hotellia Hotels.com:in kautta. Se on johtanut siihen, että on olemassa iso määrä arvosteluja aiemmilta hotellivierailta. Hotels.com:illa on yhteensä yli 11 miljoonaa ainutlaatuista arvostelua asiakkailta, jotka ovat asuneet hotelleissa. Millward Brownin vuonna 2010 tekemän tutkimuksen mukaan, arvostelut olivat tärkein tekijä asiakkaille hotellin valinnassa. Asiakkaiden mielestä mahdollisuus lukea aiempien asiakkaiden kokemuksista oli tärkeämpää kuin kuvat, määrä tähtiä, hotellikuvaukset ja asiakkaiden arvosanat. Asiakasarvostelut ovat todellakin erinomainen työkalu löytämään niin hyvän ja sopivan hotellin kuin vain mahdollista ja isolla toimijalla kuten Hotel.com:illa missä on yli 11 miljoonaa asiakasarvostelua on hyödynnettävä niitä.

Welcome Rewards

Hotels.com tarjoaa uskollisuusohjelman toistuville asiakkaille, jotka varaavat hotellia usein. Tätä uskollisuusohjelmaa Hotels.com kutsuu nimellä ”Welcome Rewards” ja tarkoittaa, että asiakkaana saa 11 yön ilmaiseksi. Eli tarvitaan 10 aiempaa yötä ennen, kun saa bonusyönsä. Olemaan oikeutettu siihen on vain rekisteröityvä ja aloittaa hotelli öiden keräämisen. On tärkeää tietää, että bonusyötä lasketaan edellisten öiden keskihinnalla. Jos on asunut budjettihotellissa ei voi odottaa asuvan 5-tähden luksushotellissa. Bonus öiden lisäksi on myös toinen suuri etu olla mukana Hotels.com:in Rewardsissa. Tämä etu on, että saa mahdollisuuden näkemään hotellien ”Salaisia hintoja” ympäri maailman. Nämä salaiset hinnat ovat yleensä voimakkaasti alennettuja eikä näy tavallisille vierailijoille Hotels.com:illa tai muilla verkkosivuilla, jotka kokoavat ja vertailevat hintoja. On tärkeää olla tietoinen siitä, että periaatteessa ei koskaan ole mahdollista yhdistää alennuskoodia ”Welcome Rewardsin” kanssa.

48-tunnin alennus Hotels.com:illa

Pari kertaa vuodessa Hotels.com järjestää kunnon alennuksen. Tämä alennus on yleensä voimassa 48 tuntia ja hotellien hinnat voivat olla jopa 50 prosenttia alhaisempia. Kun 48-tunnin alennus tapahtuu voi säästää paljon rahaa, jos on nopea varaamisen kanssa. On tärkeää pitää mielessä, että matkapäivät rajoittuvat pariin päivään. Jos aikoo tehdä impulsiivisen matkan tai on joustava päivien kanssa, Hotels.com:in 48-tuntinen alennus voi olla jotain mitä on pidettävä silmällä.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Hotels.com:lla on myös erittäin asiantunteva asiakaspalvelu. kysymyksiin vastataan jopa niinkin nopeasti kuin parin päivän kuluessa. Sivuston asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä asiakaspalvelun laatuun ja aiheestakin. Asiakastukeen ei välttämättä tarvitse edes ottaa yhteyttä, koska sivustolta löytyy erittäin kattava usein kysyttyjen kysymysten sekä niiden vastausten lista.

Jos mikään näistä usein kysytyistä kysymyksistä ei vastannut asiakkaan pulmaan, niin apua löytyy yhteydenottolinkistä. Kysymysaihe kannattaa valita suoraan valikosta, jossa vakiovaihtoehtoina ovat Hotels.com Rewards, hotellitja loma-asunnot, tietosuoja ja turvallisuus, tai jokin muu aihe. Kukin näistä aiheista avaa listan muita kategorioita, joista omaa aihealuettaan voi tarkentaa entisestään.

Lopuksi asioivan henkilön tulisi täyttää yhteystietolomake, jossa kysytään nimeä, sähköpostiosoitetta, viestiä, sekä vahvistusnumeroa. Vahvistusnumero on se numero, jonka asiakas sai varuksen vahvistuksesta tulleesta viestistä hänen sähköpostitililleen. Koska, joissakin tapauksissa kyse ei ole varauksesta, tämä kohta on valinnainen. Halutessaan asiakas voi myös liittää lomakkeen oheisena tiedoston, joka voi olla jokin tekstitiedosto tai esimerkiksi kuva. Tämän jälkeen lomakkeen voi lähettää.

Kaikkein kiireisimmille tapauksille on myös olemassa puhelinpalvelu, jonka löytää kätevästi viestilomakkeen pohjalta. Puhelimen välityksellä asiakasta palvelee monta asiakaspalvelijaa monella eri kielellä, niin että asiakkaiden tarpeet tulevat parhaiten tyydytetyiksi.

Säästä jopa 100 € VIP Accessin kautta Hotels.comissa 31 joulukuun, 2024
Vähintään 10-20% alennusta (Hotels.com)
Hotels.com deal: Kerää 10 leimaa, saat 1 palkintoyön
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Hotels.com alennuskoodit

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK