Expedia alennuskoodi 2024

Expedia on maailman suurin matkayritys joka omisaa monta matkatavaramerkkiä johon ollaan tavallisesti yhteydessä, kun varataan matka. Expedia Inc. Sisältyy Hotels.com, Trivago ja Hotwire. Kokonaisuudessaan Expedian liikevaihto on vuosittain 6 miljardia dollaria ja jokainen vuosi yritys tekee uusia hankintoja ja kasvu lisääntyy jatkuvasti.

Valikoima on äärimmäisen laaja ja asiakkaana löydät yli 400 000 hotellia ja asuntoa, lentolippuja 400 lentoyhtiöltä, vuokra-autoja maailman johtavimmista autonvuokrausyrityksiltä ja edullisia pakettimatkoja lennoilla ja hotellilla. On myös mahdollisuus varata erilaisia elämyksiä ja aktiviteettejä opastetuilta kierroksilta helikopterin lentämiseen. Perinteisten lennon ja hotellin sisältävien pakettimatkojen lisäksi Expedialla on myös räätälöityjä aurinkomatkoja ja viikonloppupaketteja. Jos on valmis matkustamaan lyhyellä varoitusajalla, on runsaasti äkkilähtöjä todella hyviin hintoihin.

Varaamalla matkansa Expedian kautta on monta etua. Muun muassa kaikki asiakkaat saavat hintatakuun mikä tarkoittaa, että asiakkaana saa mahdollisuuden saada koko erotus korvattua, jos löytää matkansa alhaisempaan hintaan. Hintatakuu koskee hotelleja ja pakettimatkoja lennoilla ja hotelleilla. On myös täysin ilmaista peruuttaa varaus tai muuttaa joku hotellivaraus. Jos haluaa olla todella varma, että matkasta tulee niin hyvä kuin mahdollista niin voi lukea 11 miljoonaa asiakasarvostelua ennen kun tekee päätöksen. Mitä tulee maksamiseen voi myös tuntea olonsa turvalliseksi. Expedialla on korkea turvallisuus sen maksamisratkaisun ja hyväksyy tavalliset luotto- ja pankkikortit sekä PayPal ja maksaminen verkkopankin kautta.

Jos etsii parhainta mahdollista hintaa matkaansa niin kannattaa pitää Expedian erilaiset kampanjat ja tarjoukset silmällä. Expedian verkkosivulla on välilehti päävalikossa missä löydetään erilaisia tarjouksia ja väliaikaisia alennuksia. Kyseessä voi olla alennuksista tietyllä lentoyhtiöllä erinomaisiin hintoihin valituista lomakohteista. Tavallisten kampanjoiden lisäksi alennuskoodeja voi silloin tällöin olla esillä ja niitä voi käyttää Expediassa. Nämä alennuskoodit voivat yleensä tehdä varauksesta edellistä halvemman parilla prosentilla ja jos se on iso loppusumma niin voi säästää paljon. Jos esimerkiksi aikoo matkustaa perheen kanssa toiselle puolelle maailmaa niin voi säästää satoja euroja käyttämällä yhden alennuskoodin.

Tietoa Expediasta

 • Maailman isoin verkkomatkatoimisto
 • Liikevaito on yli 6 miljardia dollaria
 • Yli 400 000 hotellia ja
 • Lennä 400 eri lentoyhtiöllä
 • Vuokra-auto 30 000 paikkakunnalla maailman johtavilla vuokra-autoyrityksillä
 • Pakettimatkoja lennolla + hotellilla
 • Elämyksiä ja aktiviteettejä (opastettuja kierroksia, sisäänpääsylippuja jne.)
 • Valmiit aurinkomatkat ja viikonloppupaketit
 • Äkkilähdöt alhaisiin hintoihin
 • Yli 11 miljoonaa asiakasarvostelua aiemmilta asiakkailta
 • Hintatakuu (Expedia korvaa erotuksen samasta matkasta jota ollaan löydetty alhaisempaan hintaan)
 • Turvallinen ja salattu maksutapa

Täällä on enemmän tietoa Expediasta (englanniksi).

Sääntöjä alennuskoodeille Expedialla

 • Ei voi yhdistää erilaisia alennuskoodeja
 • Alennuskoodeja ei voi vaihtaa rahaksi
 • Alennuskoodia ei voi lunastaa varauksen jälkeen
 • On kiellettyä myydä alennuskoodeja eteenpäin
 • Alennuskoodeja voi käyttää ainoastaan kun maksutapa ” maksa het iverkossa” on valittu.
 • Expedia pidättää oikeuden, milloin tahansa muuttaa ehtoja tai hyllyttää alennuskoodin.
 • Ei esimerkiksi voida käyttää alennuskoodia erilaisiin maksuihin kuten muutosmaksu, peruutusmaksu ja hallinnollisia maksuja

Expedian monet ulottuvuudet

Vaikka Expedia on pääasiassa tullut valtaosalle niistä, jotka ovat siitä kuulleet tunnetuksi majoitusten hakupaikkana, löytyy sen sivuilta yllätyksenä edellä mainituille erillisinä osioina myös:

 • Lennot
 • Vuokra-autot
 • Pakettimatkat
 • Aktiviteetit Lennot-osio tarkoittaa sitä, että matkustamaan ryhtyvän on mahdollista varata lentonsa suoraan Expedian sivuilta. Expedialla on myös erittäin reilut peruutusehdot, mikäli matkustajan matka jostain syystä keskeytyy.

Silloin tällöin matkaaja kaipaa vuokra-autoa, jolla taittaa työmatka, tai katsella maita ja mantuja yksin tai perheensä kanssa. Expedian avulla löytyvät parhaat ja edullisimmat vuokra-autot, joita pystyy vertaamaan eri vuokrayhtiöiden tarjousten seasta. Niiden kohdalta löytyvät aiempien asiakkaiden antamat palautteet auttavat myös löytämään sen laadultaan ja hinnaltaan kaikkein parhaimman vaihtoehdon.

Pakettimatka paketissa

Pakettimatkat ovat jo monille reissaajille vakiintunut termi. Arjen vilinässä ei aina riitä aikaa reissun suunnitteluun ja hotellin valikointiin. Pakettimatkat tekevät matkasta helpomman ja usein myös nautinnollisemman kokemuksen. Monissa tapauksissa pakettimatkat sisältävät myös vierailuja paikallisten nähtävyyksien kohteisiin.

Aktiviteetit ovat monien mielestä se kaikkein jännittävin osuus. Olipa kyse koskenlaskusta, museovierailusta, tai vaikkapa vain rantakahvilassa istuskelusta ja ohi lipuvan joen seurailusta, on aktiviteetti aina sellainen asia, joka jaksaa kiehtoa ja viehättää. Olitpa sitten aktiiviurheilija tai jännittävien kokemusten metsästäjä, jokainen kohdepaikka tarjoaa varmasti tarpeeksi aktiviteetteja jokaisen makuun.

Majoittajaksi Expediaan

Nykyään kuka tahansa majoitusliikkeen omistaja voi lisätä majapaikkansa Expedian sivuille vain muutamalla hiiren klikkauksella. Expedia pitää huolen siitä että sen sivustoilla olevat hyväksytyt majapaikat ovat listattuina sen sivulla ja helposti löydettävissä matkailijoille, jotka suunnittelevat matkaa majapaikan lähialueelle.

Vaikka Expedia onkin maailmanlaajuisesti tunnettu matkailualan yritys, se välittää suuresti jokaisesta asiakkaastaan. Jokainen, jolla on jotain kysyttävää Expedian asiakaspalvelulta, saa nopeaa ja täsmällistä apua tarpeisiinsa. Tämä on yksi niistä asioista, mitkä nostavat Expedian arvoa entisestäänkin. Asiakaspalvelijat tekevät parhaansa, jotta asiakas saisi heiltä positiivisen kokemuksen, mikä onkin yksi yrityksen päätehtävistä.

Expedia on IATA-akkreditoitu matkojen välityspalvelu, mikä tarkoittaa sitä, että se pitää huolen monien sille asetettujen standardien tarkasta ylläpitämisestä.

Expedia DEALS: Hotellitarjoukset alle 59 € per yö – varaa nyt! 31 joulukuun, 2024
Hyödynnä jäsenhinnat ja säästä jopa 25 % Expedialla 31 joulukuun, 2024
Vähintään 10-20% alennusta (Expedia.fi)
Expedia Pakettitarjoukset: Jopa 50% alennus
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Expedia alennuskoodit
Expedia Lentotarjoukset: Vähintään 10-20% alennusta
Expedia Matkatarjoukset: Vähintään 10-20% alennusta
Expedia Hotellitarjoukset: Jopa 50% alennus

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK