ebookers alennuskoodi 2024

Ebookers on yksi Suomen isoimmista verkko matkatoimistoista ja perustettiin 1997. Ebookersilla voi löytää lentolippuja kohteisiin ympäri maailmaa, yli 110 000 eri varattavia hotelleja, vuokra-autoja tuhansissa kohteissa ympäri maailmaa ja saa sen lisäksi pakettimatkoja lennoilla + hotellilla todella hyviin hintoihin.

On monta etua varata Ebookersissa. Yksi näistä on että on olemassa halpalentotakuu joka tarkoittaa että jos yksi matkustaja löytää hotellin alhaisempaan hintaan jostain muualta niin Ebookers maksaa koko erotuksen. Ebookersia tunnetaan myös anteliaista alennuksista, tarjouksista ja erilaisista alennuskupongeista. Ebookersin verkkosivulla on käytännössä aina erilaisia tarjouksia ja kampanjoita. Esimerkiksi erityistarjouksia viikonloppumatkoista, äkkilähtöjä ja ”kuukauden hotellitarjoukset”.

Tietoa Ebookersista

 • Yli 110 000 varattavia hotellia ja asuntoja
 • Hotelleja ja asuntoja 50 maassa
 • Yli 1,5 miljoonaa asiakasarvostelua erilaisista hotelleista
 • Lentovaraaminen 250 eri lentoyhtiössä
 • Vuokra-autonvaraus maailman johtavista vuokra-autoyrityksistä
 • Asiakaspalvelu vuorokauden ympäri (puhelin, sähköposti ja chatt)
 • Hintatakuu (Ebookers korvaa erotuksen)
 • Perustettiin 1997
 • Toimintaa 12 eurooppalaisessa maassa
 • Osana Orbitz World Wideaa

Nettimatkatoimisto jolla on katu-uskottavuutta

EBookersissa kaikki toimenpiteet ovat erittäin helppoja. Se johtuu paljolti siitä, että sivusto on tehty helpoksi käyttää. Yhdellä klikkauksella matkustaja voi valita, varaako menopaluun, vain menon tai monta kohdetta, joka on erikoisominaisuus, jollaista ei löydy monellakaan vastaavanlaisella sivustolla.

Lähtökaupungille ja lentokentälle on varattuoma kenttänsä. Jo muutaman kirjaimen lisääminen laukaisee alasvetovalikon, jossa on lista kohdevaihtoehdoista. Mikäli matkaaja hakee tiettyä kaupunkia, jossa on useampi kuin yksi lentokenttä, nämä kyseiset lentokenttävaihtoehdot näkyvät kätevästi sisennettyinä kaupungin alapuolella listassa. Nämä alasvetovailikolla näkyvät vaihtoehdot toimivat samalla linkkeinä, joita klikkaamalla käyttäjä valitsee itselleen lähtöpaikan tai matkustuskohteen.

Varausjärjestelmä edellä aikaansa

Lähtö- ja paluupäivät ovat niin ikään tärkeitä kohtia, eihän kukaan halua lentää väärinä päivinä. Lentopäivämäärät näyttävät myös hakutuloksissa kyseisiä päiviä vastaavat ja saatavilla olevat lennot.

Koska eBookers ei ole pelkästään lennonvarauspalvelu, näkyvät sen lisäpalvelut kätevästi aloitusnäytössä. Vaikka olisitkin lennot-välilehdellä, pystyt ruksattavaa laatikkoa klikkaamalla lisäämään pakettiin myös hotellin sekä vuokra-auton. Tämän ansiosta käyttäjän ei tarvitse varata itselleen hotellia tai vuokra-autoa erikseen vaan kaikki sujuu kätevästi samalla toimenpiteellä. Autoa vuokraavan on tosin hyvä muistaa, että kohdemaassa saatetaan tarvita kansainvälinen ajolupa, jonka saa kätevästi Autoliitolta.

Luokkia joista valita

EBookersin kautta voi halutessaan valita myös vain suorat lennot, mikäli ei satu nauttimaan väliasemien vierailuista ja haluat lentää lyhyempiä matkoja. Sivuston kautta voi myös valita toivomansa matkustusluokan, joita on neljä kappaletta:

 • Economy
 • Premium economy
 • Business
 • 1. luokka

Hinta vaihtelee aina sen mukaan minkä luokan satut valitsemaan. EBookers on myös siitä erikoinen, että mikäli halaa varata sivuston kautta hotellin, pystyy määrittämään, haluaako hotellin vain osaksi matkansa kestoa, vai koko matkansa ajaksi. Nämä erikoisominaisuudet sekä sivuston monipuolinen käytettävyys ovat eduksi sekä eBookersille, että kyseisen sivuston monilukuisille käyttäjille.

Ebookersin kautta voi myös varata hotellimatkat ja vuokra-auton tai vaikka jonkin aktiviteetin erikseen ilman lennon varaamista. Toisaalta lennon, hotellin ja vuokra-auton varaaminen onnistuu helposti samalla kerralla. Kovin useat matkanvarauspalvelut eivät voi sanoa samaa.

Saa eksklusiivisia alennuksia ja tarjouksia Ebookers-sovelluksessa: Jopa 20 % alennusta 31 joulukuun, 2024
Vähintään 10-20% alennusta (ebookers.fi)
ebookers Bonus+:Ansaitse matkoistasi välittömästi jopa 5% etua
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset ebookers alennuskoodit
Ebookers TARJOUKSET: Löydä edullisia hotelleja alle 100 €

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK