CDON alennuskoodi 2024

  • 2

CDON Winter Deals – Jopa 60 % alennuksella

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More

CDON on ruotsalainen verkkokauppa, jossa on laaja valikoima tuotteita kodinelektroniikasta kosmetiikkaan ja kaikkea siltä väliltä. CDON:lla on vuosien kokemus verkkokaupasta ja siitä on tullut Pohjoismaiden suurin nettikauppa, jolla on myös erittäin paljon suomalaisia asiakkaita. CDON on monen suosikkikauppa myös siitä syystä, että sillä on erittäin kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset. Koska sen liiketoiminta on niin suurta, sillä on mahdollisuus ostaa tuotteita sisään edullisin hinnoin ja tästä hyötyvät myös sen asiakkaat. CDON tarjoaa usein alennuskoodeja tiettyihin kategorioihin, joiden avulla on mahdollista ostaa sen jo ennestään edullisia tuotteita vieläkin halvemmalla. CDON tarjoaa monta eri maksutapaa, mm. pankkikortit ja yleisimmät luottokortit sekä verkkopankkimaksut. Sen kautta on mahdollista myös maksaa osamaksulla käyttämällä Qliro-osamaksua.

CDON on syystäkin pohjoismaiden johtava markkinapaikka

CDON on tullut monelle tutuksi sen monituisista mainoksista. CDON on verkkokauppa, josta saa monenlaisia tuotteita. CDON tarjoaa halukkaille kirjoja, elokuvia, musiikkia, pelejä, elektroniikkaa sekä matkapuhelimia. Lisäksi kaupan valikoimasta löytyy myös kodin ja puutarhan hoitotuotteita. Myös kodinkoneita on myytävänä. Urheilun harrastajat voivat löytää parhaimmat urheiluvälineet itselleen, kun taas vaatteiden ja kenkien metsästäjät voivat hakea haluamaansa CDON-sivuilta.

Lapsille ja vauvoillekin on runsaasti hauskaa luvassa leluosaston ansiosta, samalla kun kauneus ja terveysosastolta löytyy useita huipputuotteita. Sisustus- ja kalusteosasto puolestaan sisältää useita tarpeellisia tuotteita kotiin tai toimistoon vietäväksi. Uutena osiona on myös palvelut ja liittymät, joihin sisältyy joukko erilaisia ohjelmistoja. Nämä ohjelmistot ovat enimmäkseen virustentorjuntaohjelmistoja, sekä muutamia muita ohjelmia.

Myyntiä ostamisen lisäksi

Kauppiaille tarjotaan myös mahdollisuutta markkinoida ja myydä tuotteitaan CDON:ssa. Kyse on CDON Marketplace-ominaisuudesta, jonka kautta tuotteiden kauppiaasta voi tulla myös CDON-kauppias. Koska CDON on pohjoismaiden johtava markkinapaikka, tullaan kauppiaat seulomaan heidän tuotteiden laadun mukaan, koska CDON-kaupassa myydään vain laadukkaita tuotteita.

Mikäli kauppias hyväksytään, hänelle suodaan mahdollisuus importoida tuotteensa CDON-verkkokauppaan. Hänelle tarjotaan eri importointivaihtoehtoja sen mukaan, montako tuotetta hänen valikoimastaan yhteensä löytyy. Mikäli kyse on alle 100 tuotteesta, voi kauppias importoida tuotteet manuaalisesti.

Tukuttain tuotteita

IMSE-vaihtoehto puolestaan palvelee niitä kauppiaita, joilla on yli 100, mutta vähemmän kuin 5000 tuotetta. Yli 5000 tuotteen valikoiman importointi hoidetaan sen sijaan API-menetelmällä.

CDON-sivuilla mainitaan marketplacen viisi lajissaan merkittävää etua. Niitä ovat kokemus nettimyynnistä yli 20 vuoden ajalta, turvallinen ja luotettava tuotemerkki, mahdollisuus esitellä tuotteensa uusille asiakkaille sekä tuotteiden myynti kaikissa pohjoismaissa. Ei siis ole mikään ihme, että CDON-markkinapaikasta löytyy sellaisia tunnettuja nimiä kuin Kitchentime, Ellos, Inet, Adlibris ja Nordicfeel. Sivuilta löytyy myös hyvin informatiivinen CDON-sivuston esittelyvideo.

CDON on käytettävissä suomen lisäksi myös muilla pohjoismaisilla kieliversioilla, eli ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja kuten usein tapaan kuuluu, myös englanniksi. CDON-verkkokaupan sivuilla kannattaa käydä vierailemassa ja valitsemassa itselleen sopivat tuotteet.

Näin käytät alennuskoodia sivustolla CDON (askel askeleelta)

  1. Surffaa sivustolle cdon.fi.
  2. Valitse tuotteet, joista olet kiinnostunut, ja lisää ne ostoskoriin.
  3. Klikkaa "Kassalle".
  4. Pääset nyt kassasivulle, jonka yläosassa näet yhteenvedon tilauksestasi.
  5. Tämän yhteenvedon alla on ruutu, jossa lukee "Onko sinulla alennuskoodi tai lahjakortti?".
  6. Tässä laatikossa on myös tekstikenttä, johon voit syöttää alennuskoodin.
  7. Kirjoita alennuskoodisi ja klikkaa painiketta, jossa lukee "Lisää".
  8. Alennuskoodisi sovelletaan tilaukseesi ja kokonaishinnan pitäisi nyt laskea.
  9. Voit jatkaa ja suorittaa tilauksen loppuun.

Vähintään 10-20% alennusta (CDON.fi)
Vaatteet – Vähintään 10-20% alennusta
Ajoneuvot & varaosat – Jopa 40% alennus
Asusteet – Vähintään 10-20% alennusta
Treenivaatteet – Jopa 70% alennus
Juhlat & juhlallisuudet – Jopa 40% alennus
Kamerat & optiikka – Vähintään 10-40% alennusta
Kauneus – Vähintään 10-20% alennusta
Kengät – Jopa 50% alennus
Toimistotarvikkeet – 10-50% alennusta
Lemmikkitarvikkeet – Jopa 50% alennus
Koti & puutarha – Vähintään 10-20% alennusta
Kuntoilulaitteet – Jopa 40% alennus
Käsityöt & harrastukset – Vähintään 10-40% alennusta
Lapset & vauvat – 10-20% alennusta
Lelut – Jopa 60% alennus
Kotitalous & keittiö – Jopa 50% alennus
Matkapuhelimet – Vähintään 10-20% alennusta
Seksilelut – 10-50% alennusta
Kirjat – Jopa 50% alennus
Elektroniikka – Jopa 50% alennus
CDON Winter Deals – Jopa 60 % alennuksella

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK