Booking.com alennuskoodi 2024

  • 3

Booking DEAL: Säästä vähintään 15 %

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More
  • 3

Liity Booking.com Genius -jäseneksi ja saa eksklusiivisia alennuksia

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More

Tietoa Booking.com:sta

Booking.com on yksi merkittävimmistä hotelli-, hostelli- ja muiden majoitustpaikkojen välittäjistä. Päivittäin miljoonat yksityishenkilöt ja liikematkustajat varaavat majoituksensa Booking.comin kautta. Tämä vaikuttava varauspalvelu tarjoaa yli 5 miljoonaa erilaista hotellia ja majoituspaikkaa yli 100 000 kohteessa 226 eri maassa. Monet suomalaiset käyttävät Booking.comia yhdessä Hotels.comin kanssa (katso Hotels.com-alennuskoodit täältä). Booking.com on erinomainen vaihtoehto,kun etsit edullista ja turvallista majoitusta. Yhtiö tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua43 eri kielellä, parhaan hinnan takuun ja ei veloita varausmaksuja. Lisäksi voit lukea runsaasti asiakasarvioita ennen kuin teet päätöksen majoituksen varaamisesta. Itse asiassa Booking.comilla on yli 50 miljoonaa asiakasarviota, jotka on kirjoittanut aikaisemmat hotellivieraat. Kun kyse on alennuskoodeista, tarjouksista ja kampanjoista, Booking.comilla on lähes aina jotain tarjottavaa. Liittymällä Booking.comin jäseneksi saat erityisiä etuja. Jäsenenä saat säännöllisesti päivittyviä kampanjoita ja pääsyn niin kutsuttuihin ”Secret deals” -tarjouksiin, jotka voivat säästää sinulle jopa 50% hotellivarauksista.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Booking.com-kampanjakoodeista, alennuksista ja tarjouksista

Kuinka suuren alennuksen voin saada varauksestani Booking.com-alennuskoodilla?

Yleensä Booking.comin alennuskoodit tarjoavat noin 5-10% alennuksen. Tämä koskee pääasiassa prosenttialennuksia tarjoavia koodeja. On myös hyvin harvinaisia alennuskoodeja, jotka tarjoavat kiinteän alennussumman, kuten 20€ tai esimerkiksi 2-yhden-hinnalla-tarjouksen. Suuren alennuksen saaminen Booking-alennuskoodilla ei ole aina helppoa, joten jos löydät toimivan koodin, joka tarjoaa jopa 2-5%:n alennuksen, sinun pitäisi olla erittäin tyytyväinen.

Voinko yhdistää useita alennuskoodeja saadakseni suuremman alennuksen hotellivarauksestani Booking.comissa?

Valitettavasti useiden alennuskoodien yhdistäminen suuremman alennuksen saamiseksi hotellivarauksestasi ei ole mahdollista. Sinun on yksinkertaisesti tyydyttävä käyttämään se Booking.com-alennuskoodi, joka tarjoaa suurimman alennuksen.

Kuinka usein uusia Booking.com-alennuskoodeja julkaistaan?

Frekvenssi vaihtelee, mutta voit yleisesti odottaa uusia alennuskoodeja korkeintaan kerran kuukaudessa. Jotkut matkakaudet saattavat tarjota useammin koodeja, kun taas hiljaisemmissa matkakausissa Booking.com-alennuskoodeja voi olla vähemmän saatavilla.

Voinko käyttää Booking.com-alennuskoodia useammin kuin kerran?

Se riippuu siitä, millaisen alennuskoodin olet löytänyt. Jos olet löytänyt sen Tripplo.comista tai vastaavasta alennussivustosta, kyseessä ovat yleensä yleiset koodit, joita voit käyttää useisiin erillisiin varauksiin. Jos taas kyseessä on alennuskoodi, jonka olet saanut sähköpostitse suoraan Booking.comilta, se todennäköisesti on ainutlaatuinen koodi, jota voi käyttää vain yhteen varaukseen kerrallaan.

Voinko saada cashbackin Booking.comista?

Booking.com ei tarjoa omaa cashback-ohjelmaansa asiakkailleen. Jos haluat saada cashbackia eli rahaa takaisin, sinun pitäisi etsiä kolmas osapuoli, kuten cashback-sivusto tai vastaava saadaksesi cashbackia.

Saanko alennuskoodeja, kun tilaan Booking.comin uutiskirjeen?

Vaikka takuuta siitä ei ole, Booking.com vakuuttaa jakavansa eksklusiivisia alennuksia ja tarjouksia uutiskirjeen tilaajilleen Jos haluat varmistaa mahdollisuuden saada alennuksia ja alennuskoodeja, suosittelemme Booking.comin uutiskirjeen tilaamista.

Booking DEAL: Säästä vähintään 15 % 31 joulukuun, 2024
Liity Booking.com Genius -jäseneksi ja saa eksklusiivisia alennuksia 31 joulukuun, 2024
Säästä vähintään 10 % ilmaisella Booking.com-jäsenyydellä
Säästä vähintään 15% per yö tarjouksilla Booking.com:ssa
Saat yksinoikeuden Booking.com kampanjakoodeihin ja tarjouksiin

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK