Bergfreunde alennuskoodi 2024

Bergfreunde on saksalainen jättimäinen nettikauppa, jossa on tarjolla lukuisien eri valmistajien ulkoilu- ja retkeilytuotteita. Kaupasta voi hankkia niin suuria ja tunnettuja merkkejä kuin pienempiä harrastajien suosikkimerkkejä. Bergfreunde haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman hyvän varustuksen ulkoiluun. Kauppa on erikoitunut kiipeilyurheiluun ja ostaa voi kaikenlaisia erikoisvarusteita kiipeilyyn. Tämän lisäksi myös vaeltajat, pyöräilijät ja juoksijat löytävät kaupasta kaiken tarvitsemansa. Nettikaupan valikoima laajenee kuitenkin jatkuvasti ja tarjontaa on runsaasti myös perusliikkujalle. Täältä voit hankkia esimerkiksi Helly Hansenin , Fjällrävenin ja Colombian ulkoiluvaatteita erittäin edullisesti. Yli 50 euron suuruisille tilauksille tarjotaan ilmainen postitus Suomeen ja tilaajien kannattaa hyödyntää myös uutiskirjeen tilaajien etu, jolla saa heti alennusta seuraavasta tilauksesta. Täältä voi ostaa edullisesti ulkoiluvaatteita, retkeilyhousuja, soft shell-takkeja, pipoja ja kaulahuiveja ja reppuja sekä käsineitä ja kaikkea mahdollista pitkillekin vaelluksille tai äärimmäisiin vuoristo-olosuhteisiin. Toki myös tavallista liikuntaa harrastavat voivat löytää kaupasta kaiken tarvitsemansa. Kaikissa tuotteissa on 30 päivän palautusoikeus ja kahden vuoden takuu. Maksutapoina toimivat Visa, Paypal ja Mastercard.

Euroopan suurin vuoristourheilun verkkokauppa

Bergfreunde perustettiin vuonna 2006 kun kaksi intohimoista kiipeilyn harrastajaa päättivät pystyttää vuoristourheiluvarusteiden verkkokaupan. Sen nimeksi tuli Bergfreunde eli Vuorten ystävä ja tehdas löytyi entisestä tekstiilitehtaan tiloista Etelä-Saksasta. Pikku hiljaa kaupasta kasvoi koko Euroopan suurin vuoristourheiluvarusteiden verkkokauppa. Nykyisin se työllistää yli 320 henkilöä ja asiakkaille tavoitteena on tarjota paras mahdollinen ostokokemus.

Varusteet kaikenlaisiin ulkolajeihin

Bergfreundenistä löytyy kiipeily- ja vuorikiipeilyvarusteiden lisäksi varusteita ja välineitä kaikkeen ulkoliikuntaan. Jos olet lähdössä esimerkiksi metsäretkelle tai Lappiin erävaellukselle, voit olla varma, että löydät Bergfreundenista edulliseen hintaan vaelluskengät, rinkat, eväsvarusteet, makuupussit, makuualustat, hanskat ja vaatetuksen. Voit ostaa itsellesi kaiken tarpeellisen helposti ja kätevästi Bergfreundenista. Tuotteita heillä on varastossaan yli 140 000 erilaista ja laajaan tuotemerkkivalikoimaan kuuluu yli 500 erilaista laadukasta brändiä. Erityisesti kiipeilyn harrastajat löytävät täältä varmasti asianmukaiset ja laadukkaat kiipeilyvarusteet.

Tehokkaat toimitukset ja hyvä asiakaspalvelu

Verkkokauppaa myös kehitetään koko ajan. Asiakaspalautteiden avulla verkkokauppaa muokataan koko ajan yhä paremmaksi ja paremmaksi ja myös tuotetoiveita otetaan huomioon. Kauppa toimii saksalaiseen tyyliin tehokkaasti ja edullisesti. Esimerkiksi yli 50 euron tilauksien maksuton toimitus on mukava etu ja tuotteet pyritään muutenkin toimittamaan 4-6 arkipäivässä. Kaikilla tuotteilla on myös 30 päivän palautusoikeus, joten sinulla on reilusti aikaa tehdä palautus. Lisäksi kaupan tuotteilla on kahden vuoden takuu, joten voit olla varma, että saat laadukkaita tuotteita. Bergfreunde haluaa panostaa asiakaspalveluun ja lupaa vastata sille lähetettyihin sähköpostiviesteihin nopeasti.

Kiipeily- ja samoiluvarusteiden lisäksi kaupassa on myös erittäin hyvä pyöräilyvalikoima. Pyöräilyvaatteita löytyy sekä kilpapyöräilyyn että maastopyöräilyyn ja sekä tietenkin kaikki oheistuotteet kuten kypärät, pyörät, lasit, suojukset, kengät ja laukut sekä reput. Talviurheiluunkin löytyy lasketteluvarusteita ja varmasti pakkasen pitäviä talvivaatteita. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua Bergfreunden kattavaan valikoimaan, jos pidät ulkoilmalajeja. Voit tilata itsellesi varmasti toimivat varusteet edullisesti ja nopealla toimituksella.

Vähintään 20% alennusta (Bergfreunde.fi)
Bergfreunde alennuskoodi: 5€ alennusta
Bergfreunde DEAL: Lähetyskuluitta alk. € 50
Bergfreunde DEAL: 100 päivän palautusoikeus
Parhaat tarjoukset ja eksklusiiviset Bergfreunde alennuskoodit

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK