Agoda alennuskoodi 2024

  • 5

INTERNATIONAL DEALS: Jopa 30 % alennusta kansainvälisistä hotellihinnoista Agodalla

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More
  • 2

Jopa 25 % alennusta AgodaVIPin kanssa

Alennus on voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä, jos kohtaat ongelmia... Read More

Agoda on majoitusvarauspalvelu verkossa. Agoda on osa Priceline.comia ja sen tukikohta on Singapore. Agodan kautta voi varata majoituksen yli miljoonasta vaihtoehdosta. Agoda tarjoaa parhaan hinnan-takuun. Mikäli asiakas on varannut huoneen Agodan kautta, mutta löytää saman huoneen samalla päivämäärällä ja ehdoilla toiselta sivustolta halvemmalla, Agoda tarjoaa saman hinnan. Lisätietoja takuusta sivustolta.

Suomen kieliseltä sivustolta voi varata myös lennot tai lentokenttätaksin. Etusivulla on nähtävissä päivän tarjoukset, joista voi kopioida koodin varauksen tekoon tarjoushinnalla. Agodan hinnat näkyvät oletuksena ilman veroja ja palvelumaksuja. Valuutta- välilehdeltä sivun ylälaidasta kannattaa siis valita ”kokonaishinta per yö” –asetus nähdäkseen todellisen hinnan. Sivustolla on maalinkit ja kaupunkilinkit, joiden kautta pystyy selailemaan halutun kohteen eri majoitusvaihtoehtoja. Asiakaspalveluun saa yhteyden sivuston kautta valitsemalla aihealueen mihin tarvitsee apua.

Painetut hinnat ja ylimääräinen alennus Agoda-alennuskoodeilla

Agoda työskentelee jatkuvasti hintojen painamiseksi ja jo painettujen tavallisten hintojen lisäksi Agoda tarjoaa jatkuvasti erikoistarjouksia ja kampanjoita. Lisäksi alennussivustojen, kuten Tripplo.com, ansiosta on mahdollista saada ja käyttää erilaisia Agoda-alennuskoodeja matkavarauksen hinnan alentamiseksi entisestään.

Näin käytät Agoda-alennuskoodia:

Agoda-alennuskoodin käyttäminen on erittäin helppoa:

  1. Vieritä ylös tällä sivulla ja valitse alennuskoodi tai alennus, jonka haluat käyttää ostokseesi. Napsauta "Näytä alennus/alennuskoodi".
  2. Nyt näet joko numeroiden ja kirjainten koostuvan koodin tai ohjeen siitä, kuinka alennus käytetään.
  3. Kun olet Agoda.com-sivustolla, anna kohteesi tai majoituspaikkasi sekä kiinnostavat päivämäärät. Valitse huone, jonka haluat varata, ja napsauta "varaa". Sinut ohjataan eteenpäin viimeistelläksesi varauksen.
  4. Jos kopioit koodin sivustoltamme, tässä vaiheessa on aika liittää se oikeaan ruutuun (kuten alla olevassa kuvassa). Jos sanotaan, että alennus aktivoidaan linkin kautta, alennus sovelletaan automaattisesti.
  5. Nyt kaikki on valmista! Se oli kaikki, mitä tarvittiin hotellin varaamiseen Agoda-alennuskoodilla. Helppoa, eikö vain?

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Agoda-alennuskoodeista, kampanjoista ja erikoistarjouksista

Miten voin saada Agoda-alennuskoodin?

Voit löytää Agoda-kampanjakoodeja alennussivustoilta, kuten Tripplo.com. Voit myös löytää niitä erilaisilta verkkoforumeilta ja sosiaalisesta mediasta, jossa Agoda jakaa joskus yksinoikeudella alennuskoodeja, kampanjoita ja matkatarjouksia seuraajiensa kanssa. Sinun kannattaa myös tarkistaa suoraan Agodan verkkosivustolta alennuskoodeja ja rekisteröityä Agodan uutiskirjeeseen saadaksesi mahdollisesti kampanjakoodeja ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Kuinka paljon alennusta voin saada Agoda-alennuskoodilla?

Koodien välillä on eroja, mutta useimpien Agoda-alennuskoodien yhteinen piirre on, että ne tarjoavat prosenttialennuksen. Nämä alennukset voivat olla 5 %, 10 % tai 15 %. On erittäin epätavallista, että Agoda-koodi tarjoaa yli 10–15 % alennuksen. Jos löydät alennuskoodin, joka antaa 5 % alennuksen, voit olla erittäin tyytyväinen!

Voinko perua lentoni, jonka olen varannut Agoda-alennuskoodilla?

Kyllä, sillä ei ole merkitystä, oletko varannut alennuskoodilla vai ilman. Se riippuu kuitenkin lentoyhtiöstä. Jotkut lentoyhtiöt vaativat peruutusmaksun maksamista, kun taas toisilla on käytäntö, ettei lentoja voi palauttaa. Huomaa, että jos lentoyhtiön käytäntö sanoo, että peruutukset eivät ole sallittuja, Agoda ei voi tehdä mitään.

Jos haluat peruuttaa varauksen, helpoin tapa on ottaa yhteyttä Agodaan – lähetä heille sähköpostiviesti, jossa kerrot tietosi, kuten varausnumerosi, lentopäivät ja sen, minkä osuuden haluat peruuttaa (kotimaan, ulkomaan tai molemmat) sekä peruutuksen syyn.

Älä myöskään unohda, ettet saa takaisin rahaa alennuksesta, joka on vähennetty alennuskoodilla. Oletetaan, että varauksesi maksoi 100 euroa, mutta 10 % alennusta antavalla alennuskoodilla sait hinnan alennetuksi 90 euroon. Saat siis takaisin vain ne 90 euroa, jotka olet maksanut, etkä 100 euroa, joka varauksen todellinen hinta oli.

Onko Agodalla kanta-asiakasohjelmaa?

Teknisesti ottaen Agodalla ei ole omaa kanta-asiakasohjelmaa. He osallistuvat kuitenkin PointsMAXiin, jossa voit valita suosikkikanta-asiakasohjelmasi ja pisteet lisätään tilillesi joka kerta, kun teet varauksen Agodan kautta. Mukana on 46 osallistujaa, joten et varmasti voi valittaa valinnanvaran puutteesta. Lue lisää Agodan sivustolta siitä, miten kaikki toimii.

Kuinka kauan Agoda-alennuskoodi on voimassa?

Yksinkertaista vastausta ei ole, koska jokaisella Agoda-alennuskoodilla on omat ainutlaatuiset ehdot. Jotkut koodit ovat voimassa vain yhden päivän, jotkut ovat voimassa määrätyn ajanjakson, kuten viikon tai kuukauden, ajan, kun taas jotkut ovat voimassa määrittelemättömän ajan. Jos haluat tietää, kuinka kauan Agoda-alennuskoodisi on voimassa, suosittelemme tarkistamaan sen ehdot ja säännöt.

Kuinka usein uusia Agoda-alennuskoodeja tulee saataville?

On vaikea sanoa tarkalleen, milloin uusi Agoda-alennuskoodi ilmestyy. Joskus niitä tulee useita viikossa, kun taas toisinaan voi kulua hieman kauemmin ennen kuin uusia alennuskoodeja tulee saataville. Paras tapa olla koskaan menettämättä uuden Agoda-alennuskoodin saatavuutta on seurata tätä Tripplo.com-sivua ja tilata Agodan uutiskirje.

Mitä voin tehdä, jos Agoda-alennuskoodini ei toimi?

Agoda-alennuskoodisi ei toimi voi johtua useista syistä. Ensimmäinen asia, jonka sinun tulisi tehdä, on varmistaa, että olet kirjoittanut sen oikein, jos siinä on esimerkiksi sekä isoja että pieniä kirjaimia. Sinun tulisi myös tarkistaa kahdesti, ettei voimassaoloaika ole mennyt umpeen ja että täytät kaikki ehdot, joiden mukaan alennus voidaan soveltaa. Ehkä et ole huomannut, että alennuskoodi edellyttää tiettyä vähimmäisvarausarvoa, johon et yllä, tai että se antaa alennuksen vain tietyistä matkakohteista. Jos sinulla on edelleen ongelmia, vaikka mielestäsi täytät kaikki vaatimukset ja ehdot, jotka koskevat tiettyä Agoda-alennuskoodia, ota yhteyttä Agodan asiakaspalveluun saadaksesi lisäapua koodisi ongelman selvittämiseksi.

INTERNATIONAL DEALS: Jopa 30 % alennusta kansainvälisistä hotellihinnoista Agodalla 31 joulukuun, 2024
Jopa 25 % alennusta AgodaVIPin kanssa 31 joulukuun, 2024
Jopa 30% alennusta Agodalta
Saa eksklusiivisia Agoda-alennuskoodeja ja tarjouksia
Agoda alennuskoodi: 5% alennus
Agoda alennuskoodi: 6% alennus
Agoda alennuskoodi: 7% alennus

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK