Adlibris alennuskoodi 2024

Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa Adlibris on perustettu vuonna 1997. Adlibris.com.fi verkkokaupan valikoimassa on yli 10 miljoonaa kirjaa ja e-kirjaa. Kirjoja voi haun lisäksi selata aihealueiden, uutuksien tai kirjavinkkien kautta. Etusivulla on nähtävissä ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset. Kirjojen lisäksi valikoimassa on mm. askartelutarvikkeita, koristeita, toimistotarvikkeita ja leluja. Opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä ryhmätilaus esim. kurssikirjoille.

Sivuilla on yksityiskohtaiset ohjeet e-kirjojen lataamiseen ja lukemiseen. Adlibriksen ilmainen Letto-sovellus on ladattavissa App Storesta tai Google Playsta mobiililaitteille. Toimitukset Postin ja Schenkerin noutopisteisiin. Toimitusta voi seurata  seurantalinkin kautta. Toimitukset maksutta vähintään 9,90€ tilauksiin.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse asiakaspalvelu@adlibris.fi tai puhelimitse numerosta 09 2311 3570.

Adlibris diilit, tarjoukset ja alennukset

Adlibris tarjoaa asiakkailleen paljon hyviä alennuskoodeja ja tarjouksia. Ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä niiden avulla on mahdollista hankkia Adlibriksen jo ennestään hyvän hintaisia tuotteita vieläkin edullisemmin. Adlibriksesta voi tehdä kerralla isommankin tilauksen, sillä nettikaupan valikoimissa on paljon tuotteita koko perheelle. Laajaan valikoimaan kuuluu leluja, kosmetiikkaa, kodin tuotteita, pelejä, kirjoja ja paljon kaikkea harrastamiseen. Adlibriksesta löydät varmasti etsimäsi, sillä tuotteita on heillä valikoimissa miljoonia! Adlibriksen hinnat ovat usein myös paljon edullisemmat kuin muualla ja kaiken lisäksi tämä verkkokauppa on hyvin avokätinen erilaisten alennuskampanjoiden ja -koodien kanssa. Tutustu siis rauhassa Adlibriksen valtavaan nettikauppaan, klikkaa tuotteet ostoskoriin ja ota rennosti. Saat pian paketin postitse kotiisi ja pääset nauttimaan uusista ostoksista. Kaiken lisäksi olet todennäköisesti saanut ostoksesi hyvin edullisesti!

Suomen suosituimpia verkkokauppoja

Adlibris on Suomen tunnetuimpia kirjakauppoja, jotka toimivat verkossa. Adlibriksen mainoksia on vuosien saatossa löytynyt niin TV:stä, verkosta ja muualta. Sisällöltään hyvin monipuolinen kirjakauppa on ovi kirjojen maailmaan sekä luotettava suomalainen yritys. Adlibris on myös eräs maan suurimmista kirjakaupoista, josta löytyy runsaasti tuotteita moneen eri makuun.

Sivustolla asioiminen on huisin helppoa. Käyttäjän tulee vain luoda itselleen tili, minkä jälkeen hän voi lähteä metsästämään itselleen sopivaa luettavaa ja luettavaa löytyykin kaikille. Tilaukset saa tehtyä hetkessä. Makuvaihtoehtoja on monia ja toimitus ei kestä kovinkaan montaa päivää.

Mielenkiintoinen verkkosivusto

Adlibriksen verkkosivusto on erittäin mielenkiintoinen. Verkkosivustolta löytyy hyvin tietoa Adlibris-verkkokaupasta. Asiakaspalveluun saa hyvin yhteyttä esimerkiksi chattipalvelun kautta. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9 – 17. Chattiin voi ottaa yhteyttä klikkaamalla ”chattaa kanssamme” -linkkiä. Asiakas voi olla yhteydessä chattiin vain silloin kun kyseinen ikkuna on esillä verkkosivun oikeassa alakulmassa. Asiakaspalveluun voi chatin lisäksi olla yhteydessä myös esimerkiksi täyttämällä asiakaspalvelu-sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Lomakkeeseen ei tarvitse lisätä mitään muuta, kuin vain oman nimensä, sähköpostiosoitteensa, mahdollisen tilausnumeronsa, aiheensa sekä viestin Adlibriksen asiakaspalvelulle. Vaihtoehtoisesti asiakaspalvelulle voi lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen, joka löytyy niin ikään samalta sivulta.

Sisältöä sosiaaliseen mediaan

Adlibriksen mahtavaa sisältöä pääsee seuraamaan kätevästi esimerkiksi Adlibriksen virallisilta Facebook sivuilta. Riittää kun vaan klikkaa verkkosivun alalaidassa olevaa Facebook-linkkiä ja tykkää kyseisestä sivusta Facebookissa. Lisäksi Adlibriksella on myös oma Instagram-sivu, jonka sisältöä asiakas voi myös milloin tahansa ryhtyä seuraamaan vain yksinkertaissella klikkauksella. Adlibriksen sivuilta voi myös hyvin helposti tilata uutiskirjeitä, jotka saapuvat kätevästi suoraan tilaajan omaan sähköpostiin.

Adlibris soveltuu hyvin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Opiskelijat ovat sivustolla vahvana kohderyhmänä sekä myöskin ruotsinkieliset asiakkaat, sillä sivusto on saatavilla kätevästi nyt myös ruotsin kielellä. Adlibriksen lehdistö-osioista löytyy niin sanottuja press release -lehdistötiedotteita, jotka toimivat kätevästi myös blogeina. Nämä blogit liittyvät useimmiten lukemiseen. Adblibriksen digitaalinen kirjasto on erittäin moderni ja siitä löytyvät tunnetuille maailmanluokan kirjakaupoille tyypilliset ominaisuudet.

Vähintään 10-20% alennusta (Adlibris.com)
Pokkarit – Jopa 60% alennus
Kurssikirjat – Jopa 60% alennus
Adlibris Alennus – E-kirjat 3 kpl 14,90 €
Adlibris Alennus – Pokkarit 3 kpl 14,90 €
Adlibris Alennus – Äänikirjat 3 kpl 14,90 €

Yrityksen tiedot:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Ruotsi
Puhelinnumero: +46 722-016786
Käyttäjäehdot Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK